|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Srbija danas i sutra |
|
Odgovor: Srbija danas i sutra |
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
|
Odgovor: Srbija danas i sutra -
26.01.2008, 01:19
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: juče 21:03
|
26.01.2008, 11:44
Citat:
Pricam ti o cinjenicama a ako mi neverujes pogledaj malo okolo. Probudi se covece, alo, zemlja Srbija, rekonstrukcija! Nema vise Hrvata i Slovenaca, sada moramo raditi sami... |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
26.01.2008, 15:52
maleni:
"Odgovor na ove probleme je da se prestanemo baviti visokom politikom, menadzera za premijera, stvorimo uslove za masovne investicije i pocnemo da zivimo zivot jer zivot je zakon!" Dali si ti dobro pročitao onaj gore post o poljoprivredi? Ako sve zemlje u okruženju daleko ozbiljnije i kompleksnije sagledavaju i prate poljoprivrednu proizvodnju, ulažući i stimulišući kroz razne oblike kredita i stimulacija za izvoz, i nalaze računicu u tome, a naša ide po sistemu jedno zrno na deset sela. Znaš li da je Slovenija prošle godine svojim proizvođačima za izvoz jabuka u Srbiju davala: prevedeno u dinare, deset dinara po kilogramu izvezene jabuke, pa je ta ista jabuka bila jeftinija od naše i boljeg kvaliteta?, I nevidim gde je tu sad visoka politika kojom se ja bavim, a živim i radim na selu. Što se tiče godina, imam stvarno 57, i negde sam pročitao: kad je jedan veliki naučnik i mislilac umirao, rekao je tek sad znam da ništa neznam, ako ti je potreban komentar napisaću ga drugi put. Tvoj problem je, čini mi se u drugoj dimenziji nerazlikuješ kritiku od kritizerstva, ili ti je potreban što veći broj postova, pa hajde da nešto napišemo. Sve mi se čini da tvoje radno iskustvo može da se stavi u jednu radnu godinu ili sam se prevario? |
|
|
|
Srbija danas i sutra |
|
|
Iskusni forumdžija
|
Srbija danas i sutra -
26.01.2008, 16:22
Citat:
Cika morrib-e svi nesto rade, tako se pravi jaka drzava sa dobrim subvencijama. A ako mislis da nas premijer pravi takav ambijent (covek uslovljava Evropu pod kojim uslovima moze da se prikljuci Srbiji )Cim vidim tvoje postove, vidim da ti je bitnije kako cemo spasiti bracu Ruse, Iracane i Kubance i kako cemo spasiti druga Seselja iz haskih tamnica nego kako cemo ziveti a to ti je cista visoka politika kojoj normalno nisi dorastao. Uzivaj u selu, glasaj za "nasu stvar" i nadaj se da ce doci bolja vremena (kao u stara dobra vremena). SMRT FASIZMU!!! Sto se tice radnog iskustva, varas se. 14. godina, 7. u ucenju zanata (skola me nije obucila) i 7. samostalno sa tendencijom sirenja ako drustvo dozvoli i premijer overi. |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
|
26.01.2008, 16:28
Maleni:
"Cim vidim tvoje postove, vidim da ti je bitnije kako cemo spasiti bracu Ruse, Iracane i Kubance i kako cemo spasiti druga Seselja iz haskih tamnica nego kako cemo ziveti a to ti je cista visoka politika kojoj normalno nisi dorastao. Uzivaj u selu, glasaj za "nasu stvar" i nadaj se da ce doci bolja vremena (kao u stara dobra vremena). SMRT FASIZMU!!!" Sloboda narodu, i daj Bože da ova deca što znaju dobru retoriku počnu nešto i da rade, onda će Srbija krenuti pravim putem! Umalo da zaboravim, ono u vezi radnog staža iskreno dali te nisam uvredio, podcenjujući tvoje radno iskustvo? |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
26.01.2008, 16:41
Citat:
A za kolicinu tvojih tekstova mogu samo da kazem da kulture koje radis na selu i ne zahtevaju mnogo posla s obzirom na provedeno vreme pored kompa. Ali lepo sto u tim godinama umes sa njim. |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
|
26.01.2008, 19:47
U Beogradu Evropski pokret i sedam Kovačevića, napravili feštu, koliko je dobro da Srbija ide u EU. Na čelu tih Kovačevića, stari Žika-ćuran, bivši gradonačelnik Beograda koji pobra kajmak u neko drugo vreme, ode u svet i evo ga pojavi se niodkuda, vrlo važan. Dali će neko pročačkati njegovu vladavinu Beogradom, teško, ali ako pročačka, više ga nećemo videti u Srbiji. Trebalo je da još pozove i Savu Kovačevića, narodnog heroja, ali nije mogao da mu uruči pozivnicu, i možda bi mu i on pomogao. Tadiću za to vreme već pomažu Nikola Tesla i Ivo Andrić., prećutno su prihvatili!
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
26.01.2008, 20:25
Citat:
Pa kakvi ljudi prave kontra EU tribine? Mozda tu kod tebe u lokalnom domu kulture. Ajde da ih cujemo, kolika su obecanja za njihove subvencije? Kakva ekonomija treba da stvori te pare? |
|
|
|
|