VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Srbija danas i sutra
staro
  (#131 (permalink))
bleiburg
Početnik
bleiburg je na dobrom putu

Član od: 31.12.2007.
Poslednji login: 20.05.2008 15:28
Pol: Muško
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 22:40

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...zlocin je zlocin...ne mogu se uporedjivati...
Slažem se ali porediti genocid i pojedinačne zločine nije baš umjesno

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#132 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 38
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 22:45

...sta je genocid a sta pojedinacni zlocin?Koje su cifre u pitanju?baratanje ciframa mrtvih ljudi je neumesno...
...vidis...tako to ide...vi ste nam pobili ovoliko,mi vama "samo" ovoliko...i nikada kraja...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#133 (permalink))
zrnce
DeliKvEnT....
zrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimum

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 02:32
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 22:46

priJatelje....i pishanje je sranje....

....Usna Na KoJoJ Se Mrve Kolachi....

staro
  (#134 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 38
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 22:47

...pogotovo uz vetar...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#135 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Odgovor: Srbija danas i sutra - 29.02.2008, 21:09

...Srbija je do juče stajala na ivici provalije... Onda je napravila jedan duuug korak unapred...Kakva li će osvanuti sutra?...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#136 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Srbija danas i sutra - 29.02.2008, 21:15

meni se ipak cini da pravimo jedan korak naprijed i tri koraka nazad...figurativno receno

nattydread is coming to dinner

staro
  (#137 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
Odgovor: Srbija danas i sutra - 04.03.2008, 21:22

Da bi mi bila jasna slika ko vodi ovu zemlju, možda bi bilo dobro da neko objavi kompletne biografije svih ljudi iz vrha ove zemlje, a u smislu mesta rođenja, obrazovanja,(gde se školovao i ko ga je finansirao u školovanju), nacionalnosti, imovno stanje, (pre i sada), versku pripadnost, porodično stanje, radno iskustvo i mesto rada pre političkog angažovanja, i sadašnju političku poziciju.. Tada bi mi slika još jasnija bila, ko i gde vodi ovu zemlju, mada mi je i sada pomalo jasna.

In vinas veritas

staro
  (#138 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
Odgovor: Srbija danas i sutra - 05.03.2008, 00:00

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Da bi mi bila jasna slika ko vodi ovu zemlju, možda bi bilo dobro da neko objavi kompletne biografije svih ljudi iz vrha ove zemlje, a u smislu mesta rođenja, obrazovanja,(gde se školovao i ko ga je finansirao u školovanju), nacionalnosti, imovno stanje, (pre i sada), versku pripadnost, porodično stanje, radno iskustvo i mesto rada pre političkog angažovanja, i sadašnju političku poziciju.. Tada bi mi slika još jasnija bila, ko i gde vodi ovu zemlju, mada mi je i sada pomalo jasna.
Nema sta, pruzam ruku za ovaj post.

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#139 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Odgovor: Srbija danas i sutra - 05.03.2008, 00:09

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Tako je i jos da se otvore udbaski dosijei da vidimo kako smo i dosli u ovakvu poziciju sa ovakvim ljudima.

Back in red!

staro
  (#140 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
Odgovor: Srbija danas i sutra - 05.03.2008, 00:32

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Tako je i jos da se otvore udbaski dosijei da vidimo kako smo i dosli u ovakvu poziciju sa ovakvim ljudima.
Ne, opet pogrešno, samo po pravu dostupnosti informacija o javnim ličnostima.
Nije li to demokratski?

In vinas veritas

Odgovor