VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Srbija danas i sutra
staro
  (#111 (permalink))
bleiburg
Početnik
bleiburg je na dobrom putu

Član od: 31.12.2007.
Poslednji login: 20.05.2008 15:28
Pol: Muško
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 12:28

Citat:
Pera Mitic kaže: Pogledaj poruku
Ja bi molio sine kad bi nekako moglo da se vise nista ne desava. Meni je malo lose od desavanja. A i malo nas ima za bilo kakva desavanja, pa nam je svaki zivot dragocen kad ovako lepo radimo na natalitetu uz pomoc baruta i nozeva. I jos nam drugi pripomognu. Kaznjen treba da bude svako ko pocini zlocin koje god on vere ili nacije bio. I samo tako ce Srbija i imati sutra. Ovako kako smo do sada radili ne smesi nam se bolje sutra, vec crkava od smeha.
Slažem se za zločinci treba da odgovaraju za svoja nedjela,u potpunosti i bez izuzetka.Ali mogu li ti "čiko" postaviti jedno pitanje :koliko je ljudi(zvjeri) osuđeno za tragediju Srpskog naroda(Jasenovce,Stare Gradiške,Gradine...)?Džaba tebi moj "čiko" natalitet kad nas ubijaju i kad smo krivi i kad ne,i sad su oni antifašisti a mi fašisti.E moj narode....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:35
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 14:31

Citat:
bleiburg kaže: Pogledaj poruku
Slažem se za zločinci treba da odgovaraju za svoja nedjela,u potpunosti i bez izuzetka.Ali mogu li ti "čiko" postaviti jedno pitanje :koliko je ljudi(zvjeri) osuđeno za tragediju Srpskog naroda(Jasenovce,Stare Gradiške,Gradine...)?Džaba tebi moj "čiko" natalitet kad nas ubijaju i kad smo krivi i kad ne,i sad su oni antifašisti a mi fašisti.E moj narode....
I iz tog razloga jedna Foca je sada etnicki cist grad ukoliko sam dobro upucen...
E moj narode...

nisam legenda

staro
  (#113 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Godine: 38
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 15:21

Citat:
...ja sam za to da pobacamo kurtone i da obnavljamo naciju...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#114 (permalink))
bleiburg
Početnik

Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 16:14

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...ja sam za to da pobacamo kurtone i da obnavljamo naciju...
..upravu si ,samo što nam taj natalitet fašisti stalno "tešu" .... a ti im vidim ne zamjeraš.Ali to smo mi Srbi

staro
  (#115 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Godine: 38
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 16:17

Citat:
..upravu si ,samo što nam taj natalitet fašisti stalno "tešu" .... a ti im vidim ne zamjeraš.Ali to smo mi Srbi
...a sta bi zeleo da cujes?Da kazem da nas karaju godinama?Stoji...ali sta imamo od toga?Nista...moramo se okrenuti buducnosti,biti mudri i jedinstveni...imati cilj...ali kako?ja cu napisati da iako su nam uzeli Kosovo,mi moramo da se okrenemo ulasku u Evropu,vec ce sse neko naci da me proglasi za izdajnika,itd...zato vise ne pricam...vec skidam gace i radim...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#116 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 57
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 16:17

Citat:
Meni se sine cini da ti nisi lepo procitao ono sto sam napisao. (Uh cekaj prvo da dodam navodnike na ono sine "" da mi se ne pojavis sutra na nekoj imovinskoj raspravi. ) Nemoj preko mene pevati svoju pesmu, jer to sto ti impliciras ja nisam ni pomislio. Dovoljno je sto se slazemo. Dzaba natalitet? E tvoj narode...

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#117 (permalink))
bleiburg
Početnik

Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 17:00

Citat:
Pera Mitic kaže: Pogledaj poruku
Meni se sine cini da ti nisi lepo procitao ono sto sam napisao. (Uh cekaj prvo da dodam navodnike na ono sine "" da mi se ne pojavis sutra na nekoj imovinskoj raspravi. ) Nemoj preko mene pevati svoju pesmu, jer to sto ti impliciras ja nisam ni pomislio. Dovoljno je sto se slazemo. Dzaba natalitet? E tvoj narode...
Koliko je ljudi odgovaralo za Jasenovce i ostale logore?Nešto mi to prećuta,reći ću ti ja NIKO.A u pitanju je (prema zvaničnim podatcima američke vlade u tom periodu)oko 800000 ljudi,žena ,djece...P.S.Ubice nisu bili Njemci nego naše komšije Hrvati i Bošnjaci(tad muslimani "Hrvatsko cvijeće").

staro
  (#118 (permalink))
bleiburg
Početnik

Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 17:05

Citat:
Koliko je ljudi odgovaralo za Jasenovce i ostale logore?Nešto mi to prećuta,reći ću ti ja NIKO.A u pitanju je (prema zvaničnim podatcima američke vlade u tom periodu)oko 800000 ljudi,žena ,djece...P.S.Ubice nisu bili Njemci nego naše komšije Hrvati i Bošnjaci(tad muslimani "Hrvatsko cvijeće").
Pardon,izvinjavam se .Odgovarao je Andrija Artuković koji se vratio u 100-toj godini života da se izruguje žrtvama i da umre u Hrvatskoj

staro
  (#119 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 18:20

Citat:
(prema zvaničnim podatcima američke vlade u tom periodu)
Ti verujes Amerikancima???

Back in red!

staro
  (#120 (permalink))
bleiburg
Početnik

Odgovor: Srbija danas i sutra - 21.02.2008, 19:04

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Ti verujes Amerikancima???
Pa tad smo bili na istoj strani na strani antifašizma za razliku od ovih komšija.Usput da te napomenem da onaj koji negira genocid je saučesnik istog

Odgovor