|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Poezija Stihovi članova sajta, kao i vaši omiljeni stihovi |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Moja poezija |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 05.09.2008 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Moja poezija -
20.04.2008, 17:50
KONCERT ZA CETIRI VIOLINE
Ulica kestena Tiha i snena Lisce opalo Pahulje promicu Bez reci Pad U plasticnoj stolici Senka na njenom licu Tupa i prazna secanja Bol Korak prolaznika sapce Lozinka Odziv Samo za tebe Gad Osmeh te obuzima Misici se trzaju i drhte Sve bi da mu das Sad Bradavice u ruke Stipas Pritiskas gojne sise O okno Tako je mlad Hoces li ga docekati Kao nimfa Il’ k’o zrela zena K’o Robinja Da l’ ces Na njemu slomiti bic Da li je normalan Da li je lud Uzalud Koraci sve tisi Tuga te Opusta i spusta Dosada zove U svoje hladno krilo A dug Prodaja neuspela Novca je sve manje Tones u stolicu Svi osecaji Odavno su usahli Sve strepnje i strahovi Sve te savilo Gledas Kako pahulje promicu Nistavilo Krotak i jasan Korak Violina Iz susednog stana Razbija misao kroz vazduh Ispunjen mirisom breze Tih sam Samo kad to zelim Drugi Snazan ocigledan I obojen zeleno Korak Betoven Koncert za cetiri violine Ulazi kao plasljivi cvrcak u telo Odlucan sam I uvek sam takav Treci Sladunjav poput Iskre jesenje duge Iskrivljen Kao Pomahnitali vazduh na putu Cist poput planinskog jutra Tela koja se spojise U savrsenstvo cina Razumeli smo se Tacka. |