|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Poezija Stihovi članova sajta, kao i vaši omiljeni stihovi |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Žak Prever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Žak Prever -
20.08.2006, 18:52
Sta se sve dogadja u jednom trenutku Jedna lasta leti po nebu leti ka svome gnezdu u kome su joj mali Ona im nosi suncobrane staklice loncice trave i mnoge stvari koje zanimaju decu U istome trenutku dole u kuci u kojoj je postelja mladic jedan umire polako Na trotoaru ispred vrata zastaje neki tip u crnom pa odlazi dok iza ovih vrata mladic ljubi devojku A mladic na postelji umire lasta prolece ispred prozora i baca poklone kroz okna i veli Gle jedan kako umire i ona leti sprat vise i tamo gleda kroz okno a tu ubica sedi s licem u sakama a zrtva lezi u uglu zgrcena Jos jedan mrtvac govori lasta Ubica sa licem u sakama pita se kako da ode odavde Ustaje i uzima cigaretu pa seda A lasta ga posmatra izdaleka i najzad u svom kljunu nosi sibicu pa kljunom kljuca u okno Ubica otvara prozor uzima sibicu hvata lastu i pali svoju ciragetu Nema na cemu odgovara lasta to je bar najmanja stvar i odlece jednim treptajem krila A ubica zatvara prozor seda na stolicu i pusi Zrtva ustaje i veli Nezgodno je biti mrtav Covek je sasvim hladan A ubica zrtvi daje cigaretu Popusi jednu zagrejace te I zrtva kaze hvala A ubica odgovra Oh to je najmanja stvar Zar vam ne dugujem barem toliko I uzima sesir i stavlja na glavu i odlazi Koraca ulicom pa naglo se zaustavlja misli na zenu koju je mnogo voleo zbog nje je cak i ubio Istina on tu zenu ne voli vec odavno ali joj to nikad nije smeo reci jer nece da joj ucini nazao I tako s vremena na vreme zbog nje tek ubije po nekog Njoj to cini veliko zadovoljstvo radije bi umro nego ona da pati zbog njega a nje se ne tice sta muci ubicu A kad drugi pati on prosto poludi kao da je osinut Van sebe je i cini sta bilo gde bilo kad bilo a onda se gubi naglo Svako vrsi svoj posao. |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Žak Prever -
16.11.2006, 18:49
To lice ljubavi opasno i nežno jedne se večeri javi posle predugog dana Možda je strelac bio sa lukom ili svirač sa harfom Ne znam više Zaista ne znam Znam samo da me je ranio možda strelom možda pesmom Znam samo da me je ranio iz srca krv mi teče Vrela me suviše vrela ljubavna rana peče. |
|
|
|