|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Poezija Stihovi članova sajta, kao i vaši omiljeni stihovi |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Poklonite pesmu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2008.
Poslednji login: 12.10.2008 18:17
Pol: Muško
|
Odgovor: Poklonite pesmu... -
24.08.2008, 18:59
Citat:
Ako ne kršim pravila foruma, evo njenog bloga pa možete uživati. http://trg-cuda.leonardo.it/blog Videla sam te opet Videla sam te opet, i to posle godinu dana! Svih trista šezdeset pet želja u jednu se jedinu slilo - da iza običnih reči ne otkriješ to što je srce ko svoju najlepšu tajnu sve ovo vreme krilo. Sama tvoja blizina za mene već je užitak, a svaka reč kazana - slasni i opojni napitak koji me opija celu i zanos mi iznova budi, zanos o kome sanjaju i bogovi i ljudi. Taj zanos traje i rudi i u tvom odsustvu dugom, i ispuni me celu srećom umesto tugom, jer osećam da si uvek tu, pokraj mene, bez obzira u kom si stvarno delu vaseljene. Al ja ću radije skriti taj proždirući plamen i neću ti otkriti želju koja ko dragi kamen krasi mi ogrlicu od trista šezdeset pet dana i snagu mi iznova daje da trajem nasmejana a da ti i ne saznaš da osmeh dugujem tebi, i da ne saznaš da vreme za mene značaja nema. Ljubavi, željo, lepoto, što mom si srcu hrana, tvoj osmeh je najlepši ukras na kolajni mojih dana. |
|
|
|
![]() |