|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Poezija Stihovi članova sajta, kao i vaši omiljeni stihovi |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Moja poezija |
|
Odgovor: Moja poezija |
|
|
prilazem sebe na dar |
|
Odgovor: prilazem sebe na dar |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 18.06.2006.
Poslednji login: 12.09.2006 19:29
Pol: Muško
|
Odgovor: Moja poezija -
12.09.2006, 19:25
POKUŠAJ Pokušao si da pobegneš od sebe i od sveta. Ludilo da izbegneš, koje mogima smeta. Pokušao si svet da menjaš, mada ćorav je to bio pokušaj. Svaka promena smisao ima, ako posle nje dođe sjaj. Sukobi iza ćoškova prete. Razočarani uvek postoje. Oni što se danas svete, sutra osvete nek se boje. Pokušao si baš svašta. Da pronađeš i oaze. Na kraju, izdala te i mašta, rešenja se ni u snu ne nalaze. (C) Ljubodrag Obradović Više na www.poezijascg.com |
|
|
|
Odgovor: poklonite pesmu.. |
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Godine: 45
|
Odgovor: poklonite pesmu.. -
20.09.2006, 16:55
PLAVO OGLEDALO
Kakva je to zena Ni pesme mu ne zna napamet, a on ih pise njoj Uvek ih je pisao samo njoj Jer, zna on da ga ceka, kao da ceo zivot samo ceka. Kada oboje ostare, kada budu jedno drugom pruzali casu vode... Mozda ce tada znati njegove pesme, mozda ce zagrljaj tada biti jaci i veci od ove ceznje za njim sada. Tada ce je drzati za ruku, voleti njene bore oko ociju. Bice posve njegova, kada popiju sve vode, kada ostari ljubav. Zna ona zasto jos uvek ceka. Kada im ruke budu izoblicene, od proslih strasti ponovo ce mu videti oci Jer, u njima je uvek bila njegova devojka. |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
20.09.2006, 17:12
SANJI
Kada krenes stazom buducnosti, osvrni se na svoju senku Jer tvoja senka sam ja Za danas, za juce, i sva tvoja sretna sutra. Uradi to zbog ljubavi, zbog mira, zbog lepote zivljenja. NS 1995 |
|
|
|
|
|
Legenda
|
20.09.2006, 17:21
SANJI
Sanjam kako ponovo nocas dodirujes praznu stranu kreveta u kojem sam ja nekada lezao. Sanjam kako nosena varkom nocne slutnje milujes moju kosu na praznom jastuku. Sanjam mogla bi ljubav nam se dogoditi. Sanjam... Mlb 2005 |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|