|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Baba Vanga |
|
Odgovor: Baba Vanga |
|
|
|
|
|
Večiti Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.11.2008.
Poslednji login: danas 04:25
Pol: Muško
Godine: 26
|
Druže,to sve može da bude,al' ne mora da znači...lol'z,jednostavno ko će ga znati,ko što sam rekao nekim englezima kad su me pitali šta mislim o prestanku majanskog kalendara(bio pozvan)-pobili ih konkviskadori,a možda im samo više i do**zdilo da računaju lol'z
Šalu na stranu,o ovakvim stvarima ni ne diskutujem nešto,jedino što ne volim manipulatore,fanatike i sl. stvari,sve ostalo je ok... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: juče 23:42
|
Odgovor: Baba Vanga -
09.11.2008, 23:27
ma da,swe owo paranormalno zwuci..mada owo u gruziji je 'uwatila'
pa ono..ma..nek ide,,pa da widimo![]() bjezmo Grumfe....njih su dvojica, a mi smo sami!
![]() |
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 00:52
Pol: Žensko
Godine: 41
|
09.11.2008, 23:28
egzo ja mislim da se ta baba-vanga malo zaj..... u racunanju.ja mislim da ce ova planeta pre 3797 otici u honduras
![]()
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 04:25
Pol: Žensko
|
09.11.2008, 23:33
"2011-kao rezultat radioaktiwnih padawina,na sjewernoj polulopti nece ostati ni jedna biljka ni ziwotinja..muslimani tada pocinju rat protiw preostalih ewropljana..."
Tim preostalim evropljanima će samo biti do rata... Šta će muslimani u kontaminiranoj oblasti? Za šta će da ratuju? Nove izvore energije? Nahvataj pe`- šes` evropljana da nam svetle u mraku? Dalje neću ni da se trudim... Koještarije u prošlosti prežvakane milijardu puta... Nekome je baš stalo da plaši lakoverne... njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: juče 23:42
|
09.11.2008, 23:35
Citat:
aj ti..pa kad ti zakasni prewoz za drugu planetu,kajaces se ti![]() ![]() bjezmo Grumfe....njih su dvojica, a mi smo sami!
![]() |
|
|
|
|