|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Magija |
|
Odgovor: Magija |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: juče 09:07
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Magija -
19.05.2008, 10:20
Citat:
![]() Usput drago mije da se srećemo ponovo.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 19.05.2008.
Poslednji login: 26.07.2008 21:01
Pol: Muško
|
19.05.2008, 20:03
Citat:
Elem, ja i dalje stojim da to tak one funkcioniše. Kletva uopšte nije jednostavna stvar i tu mora postojati, po onome što ja znam, prethodna veza izmešu te dve osobe. Ima u indijskoj astrologiji jako lepo to sve objašnjeno na primeru šapa recimo, a meni je bilo fascinantno da se to u dobroj meri po principima poklopilo sa onim što ha vidjeh ovde od raznih baba ... |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: juče 09:07
Godine: 29
|
20.05.2008, 00:54
Citat:
Ja se nisam dobro izrazila kada sam rekla kletva,kada sam spomenula babe mislila sam na ove naše iz Srbije i na Vlašku magiju,ona funkcioniše. |
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 15:16
|
20.05.2008, 18:25
"Odreći crnu i belu magiju znači odreći posvednevno iskustvo duhovnih ljudi.U moralnom smislu ova se magija ispoljava u vidu zle i dobre volje,a u mentalnom smislu ona se ispoljava u zlonamernosti i dobronamernosti.Zla volja jednoga čoveka malaksava drugoga čoveka,parališe ga i bukvalno ubija.Dobra volja podiže,snaži i bukvalno oživotvorava. Kad god se sretnu dva čoveka zle volje,u njima se povećava magija zla. Kad god se sretnu dva čoveka,jedan dobre volje i drugi zle volje,među njihovim dušama odigrava se nevidljivi dvoboj,ma se oni i ne rukovali i ma ni jedne reči ne progovorili.I retko biva da obojica ne odu sa ranama na duši. Zato,kad god pođeš među ljude,priberi svu svoju dobru volju..." ![]() Vladika Nikolaj o magiji |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:25
Pol: Muško
Godine: 44
|
20.05.2008, 20:07
Imam iskustva... kada veruješ u magiju ona i deluje na tebe,ko ne veruje kao i da ne postoji...
p.s. gde li sam ono pisao kako je odža magično izlečio mi strica bajući mu,pa još platio dukatom mada je ovaj poneo da plati odži 100 dem tada... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Magija |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pesma koja vas uvek podseti na bivšu/bivšeg | Invisibleman | Ljubav | 88 | 06.01.2009 18:24 |
| Magija zvana Harry Potter | SQUAW | Film i pozorište | 10 | 11.12.2008 22:24 |