VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Parapsihologija

Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vradžbine
staro
  (#31 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Vradžbine - 29.01.2008, 21:58

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...brate...a jel taj onako,dobrostojeci?Mislim,jel zgodan?Imam samo 50 evrica...
Ko zna šta je sad...ostareli mudžahedin verovatno...

A da je bio akrep ne bi mu ovaj namazani matori Čedomir moj ni dao u usta...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Vradžbine - 29.01.2008, 22:11

Citat:
maski kaže: Pogledaj poruku
...na vrhuncu (ili bolje rechi - dnu) jedne depresije odvede mene moja mama koja veruje u sve i svashta (osim u volju, naum i determinaciju) kod ciganke da mi salije stravu....

...alaj sam se tad strave nauzela ..... nisam vishe mami pokazivala svoje tegobe.

ijaoooo suze mi podjoše, plus od Neronove priče... ma znala sam da ih ima

_________Una16

staro
  (#33 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Vradžbine - 29.01.2008, 22:21

Zato mi je najmlađi stric došavši kao seljačko dete u Bg,najlepši u familiji,jer kod mene sam ja najružniji,ali sam ih prevazišao u ostalim oblastima,pa su mi i priznali pre pola decenije... elem gde stadoh... došao on i nahvata ga curica i odvede na Kalemegdan i sednu na klupicu i ona naravno odmah na oral,a on siroma tad nevin i moralan skoči i udari joj šamar i baci u travu pod klupicu i okrene se i pobegne...

Tad nije verovao u to... posle godinu dana ode da živi sledećih 39 godina u Oslo,sad se u feb. vraca sa 2000e penzije,ekstra izgleda i dalje,a tamo ga nauče svemu i svačemu i on upoređuje eto to doba sa mladim i lakovernim šegrtom koji se poplašio na klupici,jer tada nije verovao u hedonizam,tj. nije ko imao da ga nauči u selu... a i sa 16 godina šta je mogao znati... Grize ga savest i sam se sebi smeje i danas kada se to pomene...

Kaže i on da umalo da potraži 'odžu da ostade da se kali na Kalemegdanskim klupama...

staro
  (#34 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: juče 23:51
Godine: 22
Odgovor: Vradžbine - 30.01.2008, 00:58

Sve bih ja te vračare i magove na prvom trgu streljao.

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#35 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Vradžbine - 30.01.2008, 01:01

Citat:
Nenad_DPb kaže: Pogledaj poruku
Sve bih ja te vračare i magove na prvom trgu streljao.
Nemoj zezati kolega,pa citas li ti koje sve metode upotrebljavaju i kako dolazi do izlecenja ili sam se ja zalud trudio odavajuci dugo cuvanu porodicnu tajnu...

staro
  (#36 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Vradžbine - 30.01.2008, 01:04

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Nemoj zezati kolega,pa citas li ti koje sve metode upotrebljavaju i kako dolazi do izlecenja ili sam se ja zalud trudio odavajuci dugo cuvanu porodicnu tajnu...
............zagrcnuh se..........

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#37 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 57
Odgovor: Vradžbine - 31.01.2008, 20:29

Neki dan sam otero ciganku sa vrata mnogo je bila dosadna. Siguran sam da mi je nesto uvracala posle, stucam vec dva dana

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#38 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 11:28
Odgovor: Vradžbine - 02.02.2008, 14:51

Ма хајте молим вас, какве враџбине? Ја када осетим да би могло бити нешто употребљено против мене из тог типа арсенала специјалног рата, само три пута пљунем и наставим даље. Верујте да сам у животу увек нахебо због својих грешака, а никада због враџбина, што је поуздан знак делотворности "тропљува" против урока.

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#39 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Vradžbine - 02.02.2008, 15:54

Dečko koji je poginuo u nesreći sa mnom pre 23 godine... na sat pre nego što je napustio ovozemaljski život,izlazeći iz stana zajedno sa nama,videvši mačku na stepenicama ispred ulaza,vrati se i tri puta upali i ugasi svetlo u predsoblju stana,a nas 7-8 se smejemo i komentarišemo da nije mačka crna i dokle će da veruje u te gluposti... jbg

staro
  (#40 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 11:28