|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vradžbine |
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Vradžbine -
29.01.2008, 22:21
Zato mi je najmlađi stric došavši kao seljačko dete u Bg,najlepši u familiji,jer kod mene sam ja najružniji,ali sam ih prevazišao u ostalim oblastima,pa su mi i priznali pre pola decenije... elem gde stadoh... došao on i nahvata ga curica i odvede na Kalemegdan i sednu na klupicu i ona naravno odmah na oral,a on siroma tad nevin i moralan skoči i udari joj šamar i baci u travu pod klupicu i okrene se i pobegne...
Tad nije verovao u to... posle godinu dana ode da živi sledećih 39 godina u Oslo,sad se u feb. vraca sa 2000e penzije,ekstra izgleda i dalje,a tamo ga nauče svemu i svačemu i on upoređuje eto to doba sa mladim i lakovernim šegrtom koji se poplašio na klupici,jer tada nije verovao u hedonizam,tj. nije ko imao da ga nauči u selu... a i sa 16 godina šta je mogao znati... Grize ga savest i sam se sebi smeje i danas kada se to pomene... ![]() Kaže i on da umalo da potraži 'odžu da ostade da se kali na Kalemegdanskim klupama... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
30.01.2008, 01:01
Nemoj zezati kolega,pa citas li ti koje sve metode upotrebljavaju i kako dolazi do izlecenja ili sam se ja zalud trudio odavajuci dugo cuvanu porodicnu tajnu...
![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
|
30.01.2008, 01:04
Citat:
.... .... ....zagrcnuh se...... .... |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 57
|
31.01.2008, 20:29
Neki dan sam otero ciganku sa vrata mnogo je bila dosadna. Siguran sam da mi je nesto uvracala posle, stucam vec dva dana
![]() |
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 11:28
|
02.02.2008, 14:51
Ма хајте молим вас, какве враџбине? Ја када осетим да би могло бити нешто употребљено против мене из тог типа арсенала специјалног рата, само три пута пљунем и наставим даље. Верујте да сам у животу увек нахебо због својих грешака, а никада због враџбина, што је поуздан знак делотворности "тропљува" против урока.
![]() ![]() ![]() ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
|
02.02.2008, 15:54
Dečko koji je poginuo u nesreći sa mnom pre 23 godine... na sat pre nego što je napustio ovozemaljski život,izlazeći iz stana zajedno sa nama,videvši mačku na stepenicama ispred ulaza,vrati se i tri puta upali i ugasi svetlo u predsoblju stana,a nas 7-8 se smejemo i komentarišemo da nije mačka crna i dokle će da veruje u te gluposti... jbg
...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|