|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vradžbine |
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 14:05
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Vradžbine -
31.10.2007, 14:04
....mislim da je sustina vradzbina ili tome slicnih stvari samo sugestija koja postaje autosugestija.....nagomilana energija usmerena na odredjenu osobu...ma sta znam...otvorena sam za sve mogucnosti...
![]() Ali vradzine u ono klasinom smislu Abrakadabra, i napici i sl...u to bas ne verujem.... voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Godine: 31
|
01.11.2007, 19:01
Gatala mi ciganka na travi da ja nemam srece u ljubavi....
![]() Meni su te price fantasticne, steta sto ovo podneblje gde zivim sada za to bas ne mari Kada sam bila mala tocno se znalo u kojoj kuci na putu do skole zivi "coprnica" i znalo se da se moze pretvoriti u zabu i da ako je gledas u oci dobijes glavobolje i statijaznamsvene...![]() Poznajem nazalost dovoljno osoba koje nisu u stanju da urade bilo sta u zivotu bez da se savetuju sa kojekakvim vracarama i isto tako za svaku nevolju da okrive neku copriju. ![]() Mrznju moze pobijediti samo ljubav. Gautama Siddharta Buddha |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
|
Ali ja pamtim jednu delotvornu!!
Elem, moja prabaka je znala bajalicu protiv... kako se zovu one izrasline na koži...bradavice? valjda bradavice. Ne sećam se reči, ali se jasno sećam cele te postavke: ponoć, pun mesec, moj brat od tetke sa istim tegobama (pune ruke i noge tih izraslina), mama moja, mama njegova, ja i prabaka. Sećam se da je bio pun mesec jer sam morala da gledam u njega i ponavljam reči koje mi je prabaka govorila dok mi je ruke i noge trljala nekim kamenčićem pokupljenim sa zemlje. Sećam se da je bila ponoć jer smo čekali i gledali u sat, što je meni bilo strašno već samo po sebi. Verovatno nikada pre toga nisam budna dočekala to vreme. I sećam se da je moj brat (stariji 6 godina od mene) vrištao od smeha i da me je dozivao po imenu pokušavajući da me zaplaši još više nego što sam bila zaplašena, ali da prebaka nije dozvoljavala da ga vidim. Govorila je da onda vradzbina neće uspeti. Ali uspela je. Tako da...ma daj'te. Nema šanse da me ubedite da nikada niste imali neku prabaku kao ja? ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
|
29.01.2008, 21:30
...na vrhuncu (ili bolje rechi - dnu) jedne depresije odvede mene moja mama koja veruje u sve i svashta (osim u volju, naum i determinaciju) kod ciganke da mi salije stravu....
...alaj sam se tad strave nauzela ..... nisam vishe mami pokazivala svoje tegobe. |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 21:48
Pol: Muško
|
29.01.2008, 21:46
Evo istinite priče...
Jedan od mojih stričeva iz Bg imao običaj da ima mnogo švalerki,a nepismeni pekar bio zapravo uvek u belom odelu i sa direktorskom aktovkom,volele ga bio ko upisan dok ne progovori... pa malo malo on kod nekog 'odže u Bijeljinu,pa Zvornik... nisam tad ni znao šta je šta davno je bilo,samo pamtim... Prošlo i to doba i on meni ispriča na 3-4 godine pred smrt šta mu se zadnji put desilo... Imao švalerku pored koje nije mogao rođenu ženu niti drugu švalerku da obljubljuje,pa uveren da mu stavljaju nešto pod krevet,gataju i sl. zapuca kod 'odže u Bijeljinu neki novi na dobrom glasu... I šta bi... Prekrsti noge i sedne preko puta maga na 70-80 cm i ovaj počne neku bajalicu,a sve se pomera bliže Čedomiru stricu... kad se približio u bajanju previše saže se 'odža,otkopča Časlavu šlic i poče da ga trpa sebi u usta i cima... ovaj pod utiskom verovanja i u čuđenju šta ga zadesilo pustio 10-tak minuta i onda ne znam tačno kako su i prekinuli kada mu je 'odža dao zlatni mali dukat umesto da ovaj njemu plati tada 100 dem po cenovniku... I šta bi čiča pitam ja... Jebeš mu mater pedersku izleči me i još dade dukat... Više nije išao nikada... Istinito,ne zezam se... A uvek sam mislio da ko veruje na njega i deluje ma šta bilo i kako banalno ili nevino i nemoguće zvučalo... tako i za sve ostalo u životu... Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 18:30
Godine: 42
|
29.01.2008, 21:54
Citat:
... ... .....joj ,Nebojsha,brate mili..... .... .....e pa svaki put mi ulepsas dan....... ..... |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 04:04
Pol: Muško