|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vradžbine |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 07.10.2006 18:58
Pol: Muško
Godine: 18
|
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Godine: 27
|
Odgovor: Vradžbine -
15.05.2006, 15:54
-Madjije? Evo sta ja mislim. Naj bitnije je u sta covek veruje i, ako hoces, mozes da mu naudis time sto ces ga u nesto ubediti. Ako nekoga dovoljno dugo, sistematski "ubijas u pojam", nominalno mu slabis zivotnu energiju i volju za zivotom. Pa kad isti ode kod baba Vange sve sto ona treba da uradi jeste da mu kaze da to nije njegova krivica i kaze mu par lepih reci i gle cuda covek je izlecen. Licni primer kako bi to funkionisalo: zbog mnogo nagomilanih problema koje sam potiskivao, od bolova nisam mogao da spavam tri noci, dok mi doktor nije rekao da sam sve umislio i da je to zbog stresa?
-Mada ima i druga prica: Desava se na strazi. U to vreme toliko me je zapljusnuo neki talas sujeverja...strasno. Gde god se okrenem merdevine, macke, sta sve ne, sve u trenucima kada mislim o meni milima, i sto bi rekao Lane Gutovic nemoze da skodi, pa sam radio te, neznam kakve radnje u cilju neke zastite. Pred poslednju smenu da odspavam 4 sata, kako to vec ide, a kad i tu smenu zavrsim idem kuci. Pomislim na druga, koji je vec tada bio u problemima i posto sam pomislio na nesto strasno krenuo sam da cuknem u drvo, al ne lezi vraze, nisam mogao, nikako nisam mogao, plus sam ga te noci prvi i jedini put u zivotu sanjao, takodje vrlo strasne svari. -Kad sam izasao iz autobusa, cekao me je jedan prijatelj, kojeg cim sam video, znao sam, Zuki je mrtav. -Zurz je u to verovao- -Pocivaj u miru- |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:47
Godine: 57
|
04.03.2007, 15:01
Ima jedna mnogo stara baba, koja odlicno skida sve vrazbine kod muskaraca. Da bi se skinule vrazbine mora da podju dvojica. Dok osoba trpi skidanje vradzbina, ova druga mora da rilja bastu, i seje da bi se skidanje vradzbina primilo.Baba zivi na planinskoj kolibi, i kecelju prebaci paceniku preko glave dok mu baje. Posto baba muze ovce ona kroz tu kecelju i cedi mleko, pa pacenik ima ugodan miris.
I da bi informacija bila kompletna, bajanje traje oko trideset minuta, baba ima 38 godina ( ja 56, pa zato mlada), i na kraju pa niste mi valjda poverovali? |
|
|
|
|
|
Brbljivica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 16:26
Pol: Žensko
Godine: 24
|
04.03.2007, 15:34
Meni su to ciste gluposti, ali moraju ljudi u nesto da veruju, jer ih to odrzava u zivotu, ili u nekom slucaju totalno pokvari.
Ma, naucna fantastika i price za zastrasivanje male djece! |
|
|
|
|
|
Poznata faca
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:46
Godine: 24
|
04.03.2007, 15:59
Citat:
U vradzbine ne verujem i posebno me iritiraju ovi silni proroci na TV u, a jos vise ljudi koji zovu! Bas juce sam imala situaciju! Izasla mi modrica na nozi, nenam pojma od cega, kad ce mi jedna osoba: to ti je neko pogledom naprvio neko ko je ljubomoran na tebe! Ma daj zeno, koja je to glupost, vradzbina sa modricama ![]() Ljudske gluposti nikad dosta! Kad mi baba kaze da nesto nevalja tako ili ne prelazi raskrsnicu dijagonalno, onda i da razumem, ali kad je neko mlad navucen - to ne kapiram! sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
|
04.03.2007, 16:01
kad netko bude uspio da me omađija, tek tada ću da povjerujem. bez obzira što ne vjerujem u takve stvari, ipak se uvijek po default-u ulovim za dugme kad prođe dimnjačar (vjerojatno navika iz djetinjstva, a i ne može da škodi). i da dodam, nije mi baš svejedno kad mi yige prolijeće svuda po cyber prostoru - mislim...ipak...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: danas 06:52