VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Parapsihologija

Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Talismani
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:03
Pol: Žensko
Godine: 34
Talismani - 27.09.2007, 02:44

Talismani su predmeti koji, istorijski ili prema legendama i mitovima često imaju neko značenje i simboliku.
Od davnina su ljudi različitih religija, uverenja i kutura koristili talismane, verujući da će im doneti sreću i pozitivno uticati na njihov život...
Neki ljudi imaju '' sretnu majcu '' , ili '' sretne pantalone '' , pa ih u nose u svakoj važnijoj situaciji, ne bi li na taj način postigli uspeh ...

Da li možda imate neku potkovicu ili detelinu sa četiri lista? Mislite li da je nošenje talismana individualna stvar, jer bez vere onoga ko ga nosi, oni verovatno nemaju nikakvo značenje ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Talismani
staro
  (#2 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 11:15
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Talismani - 02.11.2007, 11:34

Hm...meni zanimljva tema iako smatram da je to veoma induvidualna stvar i da baš to "bez vere onoga ko ga nosi nemaju baš nikakvo značenje"

Ne nosim ga,ali u kuci imam sedam slonova
Slon je najpozitivnija životinja,simolizuje kažu "sreću" i sjedinjuje najveće ljudske vrednosti-snagu, mudrost, jak osećaj odanosti i inteligenciju.
Svesna sam toga da se radi o praznoverju,
ali ću sačuvati detelinu s četiri lista ako na nju naiđem i ne bih bacila potkovicu ako bi je dobila na poklon.

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen