|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Karma - verujete li? |
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.08.2008.
Poslednji login: danas 00:05
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Karma - verujete li? -
26.10.2008, 23:07
Citat:
Što se tiče karme, drugi naziv u narodu joj je sudbina...u tvom odgovoru i u skladu sa tvojim razmišljanjem, mogu da zaključim, da ti karmu idealizuješ sa nekom verom, podverom.. ja se slažem da je tema -verujete li?.. ali pogeršno je pitati da li verujete u karmu..ili to može biti tvoje verovanje.. O karmi znam dosta.. svi ozbiljni tragači za istinom znaju ( ne da veruju ) šta je karma...čak šta više ona je prisutna u životno praktičnoj primeni zasnovanoj na uzročno posledičnom odnosu..najinteresantniji deo je takozvano pražnjenje karme i voljno upravljanje...kad to znaš( a ja znam ) jer je provereno u praksi, onda ti verovanje postaje smešna reč... Postoji jedna od tehnika vraćanja u prošlost i razvijena je od strane naše srpkinje.. nećeš *verovati* tehnika se zove MEMENTO-kao ti na forumu. Ja lično nisam praktikovao njenu tehniku ali sam razgovarao sa ljudima koji jesu i koji su zadovoljni rezultatom..niti je ona ili bilo ko, nečiji autoritet.. niti je to važno u svetu tragača..važni su rezultati.. Citat:
|
||
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:38
Pol: Muško
|
Odgovor: Karma - verujete li? -
26.10.2008, 23:45
Citat:
Citat:
Citat:
. A gde to? Kada? I ko to može da potvrdi?Citat:
Citat:
Rebel