VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Parapsihologija

Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave...

Prikaz rezultata glasanja: Verujete li u postojanje vanzemaljske inteligencije?
da, svakako 43 57.33%
NE! Vanzemaljci ne postoje!! 8 10.67%
Verujem da postoje ali su suvise daleko 24 32.00%
Učesnika ankete do sada: 75. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Verujete li u male zelene ljude?
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Verujete li u male zelene ljude? - 30.06.2006, 22:59

Da li verujete u postojanje vanzemaljske inteligencije i mislite li da mozemo da uspostavimo kontakt sa njima? Ja licno verujem, jer "Kada bi smo bili sami, bilo bi puno neiskoriscenog prostora"

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Poruku je izmenio vlado, 30.06.2006 u 23:31. Razlog: lapsus kalami

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 16:03

Vanzemljaci? Ma nek živi koj de 'oće!

Pa dobro... možda nisu baš zeleni Verujem da ima još mnooogoooo planeta koje nisu otkrivene i prosto je nemoguće da negde, u ovolikom prostoru, nema još nekih oblika života. Mož' da se desi i da su pametniji od nas... imam ja neku svoju teoriju, al' ne bi o tome mislim da sam enough weird čitaocima često se osećam kao jedan od njih. Spuštena na ovu planetu... malo zbunjena... međ' "humane" ljude... sa totalno drugačijim pogledom na SVE!

p.s. desi se često i da me otmu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 26
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 16:14

Ma kakvi vanzemaljci. To što je svemir beskonačan ne znači da život još negde postoji. Da su intelginetniji od nas, valjda bi nas posetili do sada. Što znači i ako postoje, da su glupi ko tocila (dobro, pametni su koliko i mi). I zašto bi bili zeleni?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 06:26
Godine: 25
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 16:26

Ja verujem u postojanje vanzemaljaca. I verujem da postoje i inteligentniji od nas ali su oni definitivno u nekoj drugoj galaksiji. Ko zna koje su boje i oblika.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 02:32
Godine: 32
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 16:43

Yup, naravno da postoje. Samo nikad nisu bili odje. (Chuti bre Squaw odacesh nas!) . Moguce da su slichni formama zivota na zemlji al ne obavezno preterano. Jednostavno onoliko koliko su slichni uslovi za zzivot toliko su i oni slichni .. no.. kuj ga znaje..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 01.07.2006 u 20:25.

staro
  (#6 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 20:12

Citat:
Kunic kaže:
Ma kakvi vanzemaljci. To što je svemir beskonačan ne znači da život još negde postoji. Da su inteligentniji od nas, valjda bi nas posetili do sada. Što znači i ako postoje, da su glupi ko tocila (dobro, pametni su koliko i mi). I zašto bi bili zeleni?

Xexe,citas mi misli

staro
  (#7 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: juče 20:28
Godine: 28
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 20:24

-"Istina je negde tamo!"-

-Licno, verujem. E sad, kakav bi to oblik zivota bio A to da nas nisu posetili, nije dokaz da ih nema. NE?

staro
  (#8 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 02:32
Godine: 32
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 20:49

Chinjenica je da u svemiru ima mogucnosti za postojanje zivota, a mi smo njen ochigledan dokaz.

Ako za neshto postoji mogucnost, to ce se najverovatnije dogoditi.

A mogucnost je ovde izrazena i beskrajem svemira i "beskonachnim" brojem planeta.

Da ne ulazimo u onu prichu - odakle je uopshte doshao zivot na zemlju i da li je sa tog istog mesta mogao dospeti i negde drugde.

Shto se tiche termina "mali zeleni". Radi se samo o josh jednom mitu proizashlom iz jedn odredjene priche. potrudicu se da se podsetim o chemu se konkretno radi

Inache i termin leteci tanjir potiche iz jedne "priche" o vidjenju...
1878 godine Danison Daily News pisao je da je lokalni farmer Dzon Martin upotrebio rec "tanjir" da bi opisao tamni diskoliki objekat koji je podsecao na balon koji leti "neverovatnom brzinom" a koji je video prethodnog dana ..

..1947 godine Americki biznismen Kenet Arnold leteo je svojim privatnim avionom pored Reinier planine u Vasingotnu. Tvrdio je da je pri tom video devet sjajnih objekata, koji su po njegovom prorachunu leteli brzinom od oko 1200 milja na sat.."poskakujuci kao TANJIRI kada bi ste ih bacilu po povrshini vode"...

Od tada Leteci tanjir je omiljeno vozilo vanzemaljaca.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#9 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:03
Godine: 34
Odgovor: Verujete li u male zelene ljude? - 01.07.2006, 21:50

naravno da verujem
cak sam bila ubedjena da sam videla svemirski brod - moje "neverne tome" su to "otpisale" na trudnocu
mislim da je vasiona isuvise velika da bismo samo mi ziveli ovde gde zivimo , ima mestaa za sve !!!

staro
  (#10 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član