VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Parapsihologija

Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip
staro
  (#11 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.06.2008 23:11
Pol: Žensko
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 30.03.2007, 17:44

Od 22 do 45 poena - zvezdani tip
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba.

Ovako je ispalo

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 20:30
Godine: 19
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 17.04.2007, 16:30

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba.

preuzeto s neta
tako ispade

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#13 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 19:25
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 17.04.2007, 17:16

32

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
imam i ja klima uredjaj

staro
  (#14 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 17.04.2007, 19:58

Preko 46 poena - solarni tip
Sunce koje osvjetljava dan za Vas cini jedinu realnost ili najjacu svetlost koja pruza zivot. Aktivni ste i realisticni, uvek spremi da se suocite sa problemima, ali u snove nemate dovoljno poverenja. Ne ostavljate prostor za mastenje, vec zivite u sadasnjosti. Najcesce reagujete po jasnim i definisanim principima, koji su uslovljeni realnoscu, a ne snovima. Retko se desava da gubite glavu pred teskocama, ali, ne zaboravite da snovi mogu znacajno da pomognu u nekim kriznim momentima, oni daju podstrek da delujete sa vise optimizma i ulivaju kreativnu energiju. Bezanje od snova, ukazuje na povremenu nesigurnost, nepoverenje ili na potisnute strahove.

nije da nije

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#15 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 01:22
Godine: 46
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 17.04.2007, 21:27

...osim, sto ne verujem u svoje snove...

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

staro
  (#16 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 19.04.2007, 06:11

20..????

Mozda, a mozda i ne...

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#17 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 27
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 19.04.2007, 16:16

28 Poena

staro
  (#18 (permalink))
Adora
Dr.Haus
Adora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 09:45
Godine: 35
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 19.04.2007, 17:56

Skoro sve sami zvezdaši! Evo pridružujem se i ja sa 26 point.A što kaže Skvo ,naginjem ka lunarnom.

staro
  (#19 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:58
Godine: 32
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 16.01.2008, 14:49

lunarni tip
Vi ste mesecev tip ili sanjalica, koja se prepusta »carolijama noci« i voli povremenu samocu ili blisko drustvo odabranih prijatelja. Za Vas snovi cine ustaljeni zivotni ritam, dozivljavate ih sa puno emocija i snazno verujete u njihove poruke. To dosta govori o Vasoj emotivnoj osetljivosti i ranjivosti. Relalista ste jedino kada se govori o ostvarivanju ciljeva na krace staze, a svoje snove nikad ne napustate, cak i kada oni izgledaju nemoguce. Ipak budite pazljiviji, ponekad su u snovima emocije toliko jake ili nekontrolisane da se pretvaraju u prave nocne more. Mogu da Vas navedu na destruktivnu rekciju, sto je u suprotnosti sa Vasom prirodom sanjalice. Vazno je analiziranje sopstvenih snova, jer nam pomaze da se bolje upoznamo sami sa sobom i sa svojim »skrivenim delovima licnosti«, ali ne smemo zaboraviti da njihove slike ili simboli nemaju apsolutnu vrednost i znacenje, vec relativnu.

Primila k' znanju ....

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#20 (permalink))
coolgirl
wild at heart
coolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat član

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 23:36
Odgovor: Test: O cemu sanjas/koji si tip - 16.01.2008, 16:15

Moglo bi se reci da je dosta toga istina...

*Što više sanjaš, više možeš napraviti..
*Tajna sreće je sloboda, a tajna slobode hrabrost

Odgovor