VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Parapsihologija

Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vec vidjeno-Deja vu
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:34
Pol: Žensko
Godine: 29
Vec vidjeno-Deja vu - 28.07.2007, 00:48

Cesto mi se desava da se nadjem u situaciji da mi je sve poznato,ali ne da tacno sve znam,vec jednostavno neki neobican osecaj da sam "to" vec prozivela.

Zvuci li vam poznato,jeste li doziveli nesto slicno ?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 28.07.2007, 13:25

Naravno da mi se desilo, i zapravo, ne znam nikoga kome se nije desilo. Ali,potpuno verujem u nauchno objashnjenje tog psihofenomena kojim se psiholozi i neurolozi odavno bave...

http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio SQUAW, 28.07.2007 u 13:32. Razlog: link nije vodio gde treba

staro
  (#3 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 28.07.2007, 13:30

Dogadjalo mi se to. I osećaj je... pomalo jeziv.
Tačno znam ko će progovoriti, šta će reći... Kao da sam tome već prisustvovala ili u tome učestvovala!
Dugo nisam to smela da izgovorim naglas, a onda su skoro svi iz mog okruženja imali slične tekstove... Dakle, svima se to dešava, ili velikoj većini...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#4 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 31.07.2007, 01:11

Dešava se, naravno... I nikako ne volim taj osećaj.

staro
  (#5 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 22:43
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 31.07.2007, 08:13

... i te kako, nekada i veoma cesto ali taj osecaj me koliko zbunjuje toliko i plasi a i nesmem reci glasno mislice ljudi ova je puno puta sretnem prvi put ljude ili sam prvi put na nekom mestu a cini mi se kao da se vec sve odigralo ne volim to ...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#6 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 42
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 31.07.2007, 09:12

ma to je kao brak taj de za vu ...
svaki dan ista zena

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#7 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 57
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 15.08.2007, 23:13

Hmm, cini mi se da sam vec bio na ovom forumu

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#8 (permalink))
starsica
Evening Star
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:38
Godine: 20
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 26.08.2007, 17:16

za Deja Vu kazu ima vise termina..
prvi je da smo to vec sanjali pa se podsvesno secamo slicne situacije koju smo odsanjali i samo je dopunjujemo stvarnim zivotom..
druga je da to vucemo iz proslog zivota.. (sto nije nimalo logicno, nisam mogla da imam obuceno ovo u ne znam kom veku.. posebno ako sam bila zivotinja.. )
i trece, naucno stanoviste, koje je po meni i najrealnije.. jedna hemisfera mozga se u svom radu uspori i podsvest salje impuls-upozorenje arhivi secanja da nesto nije u redu i zbog toga se javlja osecaj "Deja Vu"

i jos jedno.. kazu da se taj osecaj javlja dosta, dosta cesce kod ljudi koji su inteligentniji i nacitaniji

staro
  (#9 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 11:22
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 06.09.2007, 15:23

Znate.. Ja obožavam taj osjećaj. Nešto tajanstveno, meni ugodno. Kad nešto napravim i osjetim da sam tu istu radnju u istim uvjetima, ali ne za ovog života, napravila.. Cool

staro
  (#10 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 11:24
Odgovor: Vec vidjeno-Deja vu - 11.12.2007, 13:12

....cesto mi se to desava i plasi me taj osecaj jer ga dozivljavam kao neko upozorenje, uvek znam da ce se nesto bitno desiti, nesto bitno za mene licno....

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor