|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Parapsihologija Simbolizam, neobjašnjive i misteriozne pojave... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Telepatija |
|
Odgovor: Telepatija |
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.12.2008 23:51
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Telepatija -
14.10.2006, 19:29
Verujem jer sam imala vise takvih iskustava sa razlicitim sobama,ne samo onima koje su mi nesto znacile vec i tako slucajnih prolaznika kroz moj zivot...
Mislim da je to kao intuicija,kod nekoga vise izrazeno kod nekoga manje,sve opet zavisno od razvijenosti nase psihe i koliko smo sposobni da kanalisemo neke stvari pa i one podsvjesne... |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:08
|
15.10.2006, 01:24
Citat:
A, da, dešavalo mi se. Neki nemir u meni koji umine tek kada ih pozovem, čujem, vidim. I uvek se ispostavi sa razlogom nemir. Sporadično se dešavalo sa nekim dragim, bliskim osobama. Redovno mi se dešavalo sa najbliskijom drugaricom. Još uvek mi se dešava sa rođenom sestrom. |
|
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 18:34
Pol: Muško
Godine: 32
|
20.10.2006, 05:32
Sudeci po odgovorima, izgleda da nam cenjeni lepsi pol i telepatski obdaren. Krasno, krasno
PS Zenska intuicija da ; telepatija ne ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Godine: 33
|
20.10.2006, 11:58
Ne mogu baš da vidim i osetim neke stvari baš u onom momentu kad se dešavaju, niti da čujem reči ili bilo kakve jasne poruke, što bi valjda i bila telepatija, ali svakako osećam neke vibracije a i emitujem ih, kažu. Najjaču vezu imam sa svojim detetom, imala sam je sa bakom, i sa braćom. Sa nekim bliskim prijateljima. Sa onima sa kojima sam bila u ljubavnim vezama, obavezno. Javi se ili kao nemir, ili kao slutnja kada osetim loše ili kao neki topli talas koji me preplavi kao da znam da im se dešava nešto lepo. Nekad se javi u snu.
Jako sam povezana i sa svojim psom. Moji znaju da ću doći kući 15 minuta pre nego dođem. I onda kada me niko ne očekuje. Taj se parkira kod vrata i stoji na sve četiri i ne mrda. Nema šanse. Sa drugim ukućanima to ne radi. Nikad nisam mogla da ih iznenadim Imali smo i komšinicu koja je bila u jakoj telepatskoj vezi sa našom rernom. Izvadiš pitu iz iste i evo nje Nikad nije pogrešila.Moj odgovor će biti dakle da verujem. Ako neke misli iz čista mira dođu u moju glavu i ako se ispostavi da taj neko o kome mi one govore istog trenutka misli o meni, dovoljno je da sam sigurna da smo povezani dnevnim snom kako god se taj san zvao ![]()
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 07.01.2009 02:08
Pol: Muško
Godine: 58
|
14.04.2007, 21:28
O telepatiji sam ranije razmišljao kao o retkom daru pojedinih ljudi, međutim sada imam drugačije mišljenje. Mislim da u svakom čoveku postoji barem trag telepatskih sposobnosti. U zadnje vreme mi se dešava da ako par puta u toku dana pomislim na neku osobu u smislu da je dugo nisam video, a bilo bi mi drago, ne prođe 24 časa i ta se osoba pojavi. Isključivo su to meni drage osobe, bilo kao prijatelji ili rodjaci, a opet normalno da su na nekoj realnoj distanci da bi se mogle pojaviti.
A o telepatiji kod blizanaca, odnosno povezanosti dosta je već ispričano. U jednom periodu dosta se pričalo i pisalo o Ruskim naučnicima koji su uspeli da najdalje odu u razvoju telepatskih sposobnosti kod pojedinih ljudi. Sada se o tome nešto ne piše, možda i zato što mediji ovekve svere smatraju manje atraktivnim od svakodnevnih političkih događanja, i tračeva. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
17.04.2007, 20:18
Verujem jer sam imala iskustva te vrste...
moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 03:50
Godine: 46
|
17.04.2007, 21:00
Ovo se desilo upravo ovde na forumu, na trach partiji (sto moze i Silvia da posvedoci)... U istom trenutku smo poslale potpuno identican komentar. Da li je to bila koincidencija ili nesto drugo ne znam, ali znam da smo obe bile iznenadjene - kako je moglo da se desi da moj i njen post, jedan za drugim, imaju potpuno iste reci - cak i redosled reci
![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|