|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ovo je moj sajt Predstavite nam svoj sajt |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Novi Sad kroz slike |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Pol: Žensko
Godine: 22
|
Odgovor: Novi Sad kroz slike -
15.08.2006, 22:23
Super je sajt, svidja mi se. Nadam se da ce uskoro biti vise slika.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 26
|
16.08.2006, 01:11
Citat:
A boja ko boja? Pa neznam bash, jednostavno postoje neka pravila (ako cemo po pravilima), ili jednostavno po intuiciji. Posto sam ja delimicno u struci web design-a ... treba da izbor boja ne bude preko tri (sto ukljucuje pozadinu i tekst), jedino slike su u punom koloru, ali to je sadrzaj samog sajta. A te tri boje bi bilo pozeljno da su slicne, tj. izvedene iz jedne boje, samo menjane nijanse. Uglavnom se uzimaju neke default boje kao plava i zelena koje su smirujuce, a drecece boje (kao u tvom slucaju) se uglavnom stavljaju na nesto sto treba da skrene paznju (kao npr. banner). Pogledaj malo po netu sajtove slicnog sadrzaja, pa vidi kako su to drugi uradili ... necu da ti popujem ili nesto sufliram, ali jednostavno ne deluje profesionalno, i u vecini slucajeva ce odbiti krajnjeg korisnika da poseti stranicu. Evo nekih referenci kojima bi mogao da se vodis http://www.stefanooppo.com/ http://www.jorgealcaide.com/ http://www.zrimages.com/ http://www.ndbm-photo.com/ I sam ces uvideti da se njihove stranice manje ili vise uklapaju u okvire koje sam gore naveo ... ![]() 電子男の子
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.06.2006.
Poslednji login: 01.06.2008 18:01
Godine: 31
|
16.08.2006, 01:25
Pa koliko ja imam boja?
Tirkiznu u nijansama (koju sam uzgred rečeno uzeo standardnu, što sličniju Dunavu sa mape), onda crnu i belu. Jedino ako ne računaš ono malo crvene na liniji iznad mape, koju sam stavio čisto kao boje naše zastave. I kažeš da ne deluje profesionalno, pa naravno kad ovo nije ni p od profesionalnog! |
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 25.06.2008 23:51
Godine: 29
|
27.09.2007, 23:21
ja ništa ne vidim
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.06.2008 22:54
|
Super ti je sajt! Treba da nastavis, steta da ostane na tome!!
![]() ![]() ![]() Ja krenula da vidim tu ljubicastu (* moju) boju, kad ono nista...baš sam razočarana...ako mene pitas, ja lično ne volim ove drapčaste , mlake tonove...no, toje samo moj ukus...ne mari... Najvažnije da ti nastaviš!! Ajd pa javi kad uradiš neki update ! ***vidim da se ne pojavljuješ odavno!malko su te previše iskritikovali, ,,pametni jedni,, - da vidimo njihove sajtove! ne obraćaj ti pažnju na takve !!! ![]() |
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 25.06.2008 23:51
Godine: 29
|
23.10.2007, 13:57
Ah, otvorio mi se... nekako...
Novom Sadu zaista nedostaje web stranica ovakvog tipa. Ideja je dobra ali na samom dizajnu moraš još mnogo da poradiš. Ali pre svega, mislim da bi mu više odgovarao naziv "Novi Sad kroz fotografije" i ako si već koristio nečije fotografije potrudise da barem, ako ne znaš autora, navedeš izvor web/publikaciju sa koje si je "skinuo". Da li moj browser ne vidi ili nemaš povratak na plan ili index page?! Možeš fotke malo da doradiš i u Photoshopu da ne budu, kako fotografi stručno kažu, "džigeraste". Kropuj one datume. Malo ih smanji i ostavi otvaranje u novom prozoru. Malo mogu da otvorim link, pa malo ne mogu. Ne znam šta se dešava. Uskoro ću i ja da stavim post sa svojim sajtom, pa da fiona opet ne kaže "da vidimo njihove sajtove" ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.06.2008 22:54
|
Citat:
Čekamo nove razglednice našeg NS i doteran sajt , pa da delimo link po svetu!![]() A cekamo i Nevidljivog, pa kad prodje W3C , o'ma' trk do očnog...evo ja oslepela od tagova , haos u IE - Div tagovi poludeli - Css Zlo! Evo i vama da se orijentisete od starta...pa posle doterujes dizajn i tekst i ostalo.. http://validator.w3.org/ Nisam ja ništa loše mislila.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
![]() |