|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ovo je moj sajt Predstavite nam svoj sajt |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dejanovic galerija |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: 22.11.2007 22:48
Pol: Muško
Godine: 31
|
DejanovicGallery
http://www.dejanovicgallery.com Umetnicka radionica porodice Dejanovic. Misljenje ? |
|
|
|
Odgovor: Dejanovic galerija |
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.06.2008 22:54
Pol: Žensko
|
Odgovor: Dejanovic galerija -
26.10.2007, 02:36
Elegantno .
Ima samo jedna zamerka: Home page! Ta opcija, sa takvim ulaskom na home page jeste eleganta, ali nije uopšte preporučljiva. Zašto : posetilac treba da klikne dva puta da bi otvorio tvoj sajt. Prosto. Može ti se učiniti glup razlog, ali mnogi će odustati od ulaska dalje...Home page mora da predstavi šta će posetilac naći na sajtu. To je ( nepisano) pravilo. Pitaj neke eksperte u web dizajnu. To je jedina zamerka. Ja bih kod stranice autora ubacila malo nekih boja, bojica , četkica , nečeg malo da stranica živne...ali, to je lično vidjenje... nisam odolela, ovde sam ti malo čačnula u validaciju...to mi je omiljeno, ne zameri... ![]() http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0 ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: 22.11.2007 22:48
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Dejanovic galerija -
22.11.2007, 20:52
ne brinu mene te greske tj validacija isl. Pa i mnogo jaci sajtovi od onih koje ja pravim nisu validni.Moje licno misljenje da su sajtovi za validaciju odradili pravu stvar, dobili su dosta povratnih linkova ka sebi od prezentacija koje su validne i to pokazujuju postavljanjem njihovih "markica validnosti" a i dosta poseta prilikom proveravanja validnosti....sve je to marketing igra![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Dejanovic galerija |
Slične teme
|