|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ovo je moj sajt Predstavite nam svoj sajt |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Moj prvi web sajt |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.06.2008 22:54
Pol: Žensko
|
Da se hvalim malo
W3C validator kaze Fiona 0 errors/0 warnings ajd inspektujte sada na vasim Internet Explorerima....pa me obradujte! ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:28
|
Odgovor: Moj prvi web sajt -
16.10.2007, 05:22
shto rekoshe ovi pre mene, i ja bi to josh malo usharenila
pre jednolichno je ono sve sa plavom bojom, plavi tekst, bela pozadina, plavi okvir.. da se ubije ono belilo, ubaci neke crtezhe, dechije likove, crtane likove, kompjuterske likove.. samo da popunish prazninu.. ![]() ma nek' se shareni pa nek' ide zhivot ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:32
|
16.10.2007, 06:08
Citat:
![]() Super je ideja i srecno ![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
16.10.2007, 13:27
Hvala veeeliko svima!! Mnogo mi pomažete i to mi mnogo znači!! ![]() Moram ovim putem da istaknem zahvalnost i doajenu , virtual fingeru , mom komšiji Phoenixu ( boinu ) koji me pretrpava validacijama..( )Radim na šarenišu.. .biće već danas-sutra...Divni ste, šta da vam kažem, osim da ponovim : bićete dragi gosti u KK!! ![]() * ijuups...ovo kk neće valjati k'o skraćenica... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
16.10.2007, 14:55
Pogledao
![]() imaš podršku od mene, nažalost samo na rečima, baš i nisam neki web dizajner ![]() a dal' si razmišljala o tome da naslovna strana sajta bude uradjena u Flashu ? Deci je mnogo lakše i zanimljivije da se kreću kroz njega, a vidim da je i to jedna od lekcija. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
18.10.2007, 12:07
Citat:
Hvala Irnik! Flash je totalno nepreporučljiv ...i sama se slažem da ne treba, jer mnogi računari su na sporim vezama...i ljudi često ne mogu da dočekaju da se flash pokrene , pa u drugoj sekundi odlaze sa sajta...Hvala Arthur! Stavila sam podlogu samo na prvoj...taj angry face meni je super lik, još kad se zna da je sa newgrounds-a...sad se svadjam sa tagovima, w3c mi se nešto naljutio...pixele sredjujem, ne mož' sve postići...biće podloge i na ostalim stranama... Pošto ovde ne sme da se stavlja nezavršen web sajt, u čemu se potpuno slažem,a ja moj računam u takve, odoh pod hitno sve da doteram ... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
18.10.2007, 13:38
Citat:
Razmišljao sam i ja o tome, znam za tu njegovu manu... no stvari čak i kod nas kreću na bolje, sve je manje dial-up korisnika (što ne znači da ne treba imati obzira i prema njima, bar ja to pokušavam sa svojim postovanjem, uostalom koristim i jednu i drugu konekciju) čak je i pošta povećala protok na ADSL-u ![]() izneo sam samo svoje zapažanje, pitanje je bilo samo: dal' si razmišljala? Ne bi mi palo na pamet da ti preporučujem da baciš sav dosadašnji rad, i muku da bi prešla na flash ![]() za podlogu puno bolje izgleda ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|