VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW > Ovo je moj sajt

Ovo je moj sajt Predstavite nam svoj sajt

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
www.PovediMe.com je počeo sa radom
staro
  (#1 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
www.PovediMe.com je počeo sa radom - 27.02.2007, 17:10

Sajt PovediMe.com je zamišljen kao servis gde će se pretstavljati ugostiteljski i turistički objekti i dešavanja vezana za iste.
Takođe postoji mogućnost pretrage objekata po raznim kriterijumima, kao i ostavljanje komentara, preporuka i ocenjivanje. Sajt nudi i mogućnost postavljanja oglasa vezanih za tematiku sajta.

Sajt www.povedime.com nudi i lociranje objekata preko google mape tj servisa wikimapia mada je to još u početnoj fazi razvoja.

Tehnike izrade sajta PHP/MySql, Ajax

Sajt je trenutno u beta fazi razvoja pa su mogući određeni problemi u radu i svakako će biti unapređivan i ubuduće.

Link do sajta www.PovediMe.com

Ako je neko zainteresovan za saradnju na sajtu neka poseti i stranu saradnja

Srdačno
Administrator i webmaster sajta
Davor Zeljkovic

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 27.02.2007, 19:23

Odlicno

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 00:31

Sajt izgleda kulturno.
Svidja mi se sto mogu svi da ucestvuju i dodaju objekte, i fino je sto postoji rss usluga.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 00:47

Kažu hiljadu ljudi, hiljadu ćudi... Podvrđujem tu činjenicu

Pa cilj mi i jeste da svako može da doda ono što misli da vredi postaviti, kao i da ostavi komentar.

staro
  (#5 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:49
Godine: 34
Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 01:44

Najzad... Sviđa mi se, mada sam za početak samo ''bacila oko'' , ali ne sumnjam ni u tebe, naročito u goldie
Bravo...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca

Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 01:58

eh da mi je Goldie de bi nam bio kraj

Ajde ako imate neke rodjake, prijatelje koji poseduju neki restoran, kafić i sl. Aktivirajte ih malo da se oglase.

staro
  (#7 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 02:09

Videla sam da si razmišljao da ubaciš i neke interesantne recepte, a ja baš htedoh to da ti predložim. Recepti su jako tražena kategorija na internetu i pomoći će ti da se proguraš na pretraživačima, a možeš ih fino uklopiti u već postojeći sadržaj. Malo fine klope, malo koktelčića, a malo najava događaja i promocija kafića i restorana... i eto kvalitetnog vodiča za dobar provod.

staro
  (#8 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca

Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 11:05

Ima li neko zainteresovan da piše recepte?

Ako ima neka mi se javi na neki od mailova pa ćemo se dogovoriti.

staro
  (#9 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 18:04

Vidi ti njega, on bi da mu drugi pišu recepte. Pa ne ide to tako. Moraš sam da počneš, pa će ljudi kasnije da se uključe i pomognu ti.

staro
  (#10 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Odgovor: www.PovediMe.com je počeo sa radom - 28.02.2007, 19:22

Ima sad da jedes to sto si umesio. A ne da ti drugi tu rade.

goldie