VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW > Ovo je moj sajt

Ovo je moj sajt Predstavite nam svoj sajt

Zaključana tema

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
PRAVILNIK foruma "Ovo je moj sajt"
staro
  (#1 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 31.05.2008 17:49
Pol: Muško
PRAVILNIK foruma "Ovo je moj sajt" - 29.03.2006, 12:19

Mole se svi učesnici ovog foruma da se pridržavaju navedenih pravila kako bi smo održali kvalitet ovog foruma i svi po nešto naučili, posebno početnici u web dizajnu.

Svako kršenje ovih pravila za sobom vuče brisanje poruke/teme!

Prvo i osnovno pravilo:
ovaj forum nije meste gde ćete reklamirati vaše sajtove!

Želite reklamu na VojvodinaCafe-u? Kontaktirajte nas marketing@vojvodinacafe.com

Postavljanje teme (traženje kritike)

Svako ko postavi svoj sajt na kritike, dužan je pridržavati se sledećih pravila:
- NE dozvoljava se “prisvajanje” tuđih radova, kao i postavljanja komercijalnih template-a koje ste minimalno modifikovali. Ovo uključuje i “pozajmljene” elemente dizajna, kao što su hederi, meniji, itd.
- NE dozvoljava se postovanje nedovršenih, poluzavršenih i sličnih sajtova koji sadrže zbudženi home page i ništa više. Prvo uradite to što ste započeli pa onda tražite kritike.
- NE dozvoljava se postovanje Xoops, Mambo, Joomla, PHP-Nuke i ostalih gotovih sistema koji nisu ni malo izmenjeni.
- Slobodno možete postavljati samo elemente dizajna na kritiku: buttons, menus, logotipi, etc. ukoliko ste ih sami dizajnirali i smatrate da u sebi sadrže originalnost koja zavređuje pažnju. To u naslovu teme treba jasno naglasiti kako bi članovi foruma znali šta da kritikuju.
- NE dozvoljava se postovanje tuđih sajtova na kritike. "Vidite na šta sam naleteo..."
- Ukoliko vaš sajt sadrži forum, zabranjeno je pozivanje članova sajta VojvodinaCafe da se pridruže vašoj zajednici.

I najvažnije za sve koji traže kritike:

- NE očekujte hvalospeve. Želite kritike? Spremite se na njih. Povređena sujeta i komentari tipa “šta ti znaš, ajde pokaži nešto što si ti radio” se neće tolerisati!

Davanje kritike (odgovaranje na postavljene teme)

Svako ko želi da da kritiku određenog dizajna mora se pridržavati sledećih pravila:
- NE dozvoljava se postovanje komentara koji u sebi ne sadrže ništa konstruktivno. Odgovori tipa “ništa ti to ne valja…” će se momentalno brisati. Ako sajt zaista ne ispunjava minimum kvaliteta i originalnosti – za to će se pobrinuti moderatori foruma.
- NE dozvoljava se kritikovanje bez sugestija i bez argumentacije. Za sve što smatrate da nije dobro – izložite argumente i VRLO poželjno – sugestije da se to popravi. Zbog tih sugestija i postoji ovaj forum!

Uvek imajte na umu da svi komentari koje dajete služe da pomognu dizajneru da uradi posao što bolje. Ne da ga ponize, uvrede ili da pojedinci leče svoje komplekse pljuvanjem tuđih radova. Ovde smo da bi jedni drugima pomagali.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

Povratak na vrh stranice
Zaključana tema

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > WWW > Ovo je moj sajt > PRAVILNIK foruma "Ovo je moj sajt"