VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Obrazovanje

Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najteži predmet mi je bio...
staro
  (#11 (permalink))
mitar-faca
Banovan
mitar-faca je na dobrom putu

Član od: 29.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 01:44
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 29.08.2008, 02:39

Matematika

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: juče 00:54
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 02.09.2008, 21:28

Физичко ми је био најтежи предмет, нисам могао да прескочим козлић, нисам могао да убацим лопту у кош али ни да дам гол са шеснаест метара ! Шалим се наравно!!!

Па за време студирања то је био предмет "ОРГАНИЗАЦИЈА ИНФОРМАЦИОНИХ СИСТЕМА" али не због предмета изучавања колико до професора. Мада положио сам то у другом покушају .

Живима по заслузи, мртвима по обичају

staro
  (#13 (permalink))
morpheo
The One
morpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimum

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 01:44
Godine: 27
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 02.09.2008, 21:32

Matematika, bez premca
Narocito u srednjoj skoli, ocene su mi marsirale u intervalu od 1 do 2

Have you ever had a dream that you were so sure was real?

staro
  (#14 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 01:44
Pol: Žensko
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 03.09.2008, 00:04

Nemacki. 8 godina sam ga ucila i zapamtila sam samo nekoliko reci.
Yooou filthy germans!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#15 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 03.09.2008, 02:26

svi predmeti vezani uz brojke pochevshi od matematike, iz koje sam od 5. osnovne do 2. srednje, imala sportsku prognozu: 1-2-1-2-1-2.. i obavezno zimski semestar popravni pa onda fizika i kemija
matematika mi toliko dobro lezhi, da josh i dan danas zbrajam na prste... do 2o

moomoo meee juuooo

staro
  (#16 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 01:41
Godine: 37
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 03.09.2008, 08:23

Tehnicko, ubedljivo...kako se to zvalo... OTP. One testerice i da rezem drvo i da pravim neke kutije, i sto je najgore da smirglam! Smirglanje je za mene nalik hororu, znaci iz duse se najezim. I stalno sam cimala drugove da mi to sve urade, a ja im pisala sastave iz srpskog zauzvrat.

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#17 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 03.09.2008, 08:29

Najtezi predmet mi je bio ...
şifonjer ! nije mogao da udje u lift kad sam se selio

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#18 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:16
Godine: 29
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 03.09.2008, 08:32

Nikako nisam volela fizičko, čak sam u prvom srednje falsifikovala neki nalaz od lekara i bila oslobođena celu godinu , i u svedočanstvu mi piše da sam bila oslobođena fizičkog

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#19 (permalink))
neobarocco
dosledan samome sebi
neobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen član

Član od: 21.07.2008.
Poslednji login: danas 00:11
Godine: 30
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 03.09.2008, 21:10

muzičko u svakom slučaju...solfedjo (posebno "raspevavanje")...kad mi nije niko rekao da imam toliko talenta da se zaludjujem da imam talenta

"Čudno je, kako je malo potrebno da budemo srećni, i jos čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje!"

staro
  (#20 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 01:41
Godine: 19
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 04.09.2008, 00:10

filozofija... nije mi bilo tesko da zapamtim definicije, misli i nazive dela od reci do reci (kako je profesor trazio za test i odgovaranje) vec sam sklop recenica... poput bitka - bitak je ono po cemu ono sto jeste jeste, neodredjeno postojanje imala sam najbolje beleske u razredu, svi su imali kopije moje sveske... ali... trebalo mi je vise vremena da naucim napamet red reci u recenici i sve te silne filozofe to je predmet koji me je i najmanje zanimao...

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

Odgovor