VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Obrazovanje

Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najteži predmet mi je bio...
staro
  (#1 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 21:40
Pol: Muško
Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 15:51

Sociologija! Definitivno. Doduše mučile su me i psihologija i logika, ali sociologija je bila moja noćna mora. Čitam je a ne znam šta čitam. Ne bi upamtio ništa, nema šanse. Nije baš da sam imao lošu ocenu, naprotiv, ali sam na nju i sestrinske joj predmete gubio ubedljivo najviše vremena. Život ko život, cinik, me je zato prečesto bacao u situacije gde su mi jako pomogli upravo ti neomiljeni mi predmeti...

Da li ste i vi imali slične muke sa nekim od premeta?

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najteži predmet mi je bio...
staro
  (#2 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 18:58
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 15:55

matematika, koju po mom misljenju treba bar malo i razumeti, a u mojoj glavi, od prvog osnovne, jednostavno nije bilo mesta za matematiku, zbog koje sam padala i na popravni

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#3 (permalink))
misti
just a girl
misti je nadaleko poznat članmisti je nadaleko poznat članmisti je nadaleko poznat članmisti je nadaleko poznat članmisti je nadaleko poznat članmisti je nadaleko poznat članmisti je nadaleko poznat član

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 22:04
Godine: 30
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 16:17

Nemački jezik,koji sam počela da učim u gimnaziji kao drugi strani jezik
Nisam ga ni volela ni razumela ni naučila,mada mi je sada žao zbog toga

Don't tease me if you can't please me!

staro
  (#4 (permalink))
jovuk
Poznata faca
jovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen članjovuk je savršen član

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 21:27
Godine: 31
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 16:19

U osnovnoj školi-geografija,ali samo zbog profesora.Nikako nisam mogla da ga razumem,tj.da pohvatam njegove cake.

U srednjoj školi-nacrtna geometrija (komplikovana)i beton(težak kao beton).

Na višoj/visokoj-književnost za decu (obiman predmet,a profesor cepidlaka) i metodologija istraživanja u obrazovanju.

Sa mnom ima neka greska,lice mi se stalno smeska.

staro
  (#5 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 21:03
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 16:22

Meni zaista nikada učenje nije bilo problem... Ne mogu da kažem da su mi bili najteži, mogu samo da kažem da organski nisam mogla da podnesem matematiku i fiziku... Pojam nemam zašto... Ne mogu čak ni da se vadim na to da mi nisu ulazile u glavu, jer sam imala relativno ok ocene iz njih... Odlazak na ta dva časa bio mi je mora... Eto, kad ne voleš- ne voleš...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#6 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:35
Godine: 20
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 16:23

Citat:
memento kaze:
Sociologija!
sad vec pocinje da me cudi, kako je svima sociologija takav bauk? Pa nema lakseg predmeta od toga, a i fax je takodje veoma prihvatljiv po razumljivosti i tezini

meni je definitivno bila najteza monetarna ekonomija koliko god da sam ja to citala i ucila, nista mi nije uslo u glavu.. izvukoh ja na kraju obe godine neku mrsavu trojku ali ni sada ne znam nisa iz toga
a pored toga, pravo mi je takodje bilo bauk nema dosadnijeg predmeta od toga i ako nesto nikad zaista ne bih studirala, to bi bilo to..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#7 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:09
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 20:25

Fizičko i likovno.
Mada, za likovno sam se snalazila, tj. trampila usluge sa drugaricom.
Ali, fizičko
(i tako se ostaje ili postaje smotan)

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 20:33

u osnovnoj...pa kemija definitivno, jedva dvojka i to nategnuta, i mrzila sam je iz dna duse moje, nista zivo ja tu nisam kontala
u srednjoj...opet kemija, i tu sam zamalo na popravni jedne godine, ali sam se nekako izvukla, u stvari uspijela sam da se isprepisujem, i to da se pohvalim, iz prve klupe, profesoru ispred nosa
na faksu nekakva stohasticka hidrologija...nema sanse uhavtiti ni za glavu ni za rep...to sam nesto nabubetala i iskreno se nadam da mi nikad u zivotu nece ni trebati

nattydread is coming to dinner

Poruku je izmenio nattydread, 26.08.2008 u 20:38.

staro
  (#9 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 23:36

Fizika Nije mi bila teska vec dosadna pa je samim time nisam ni ucila previse. Skoro me je kostala glave na kraju drugog srednje.

Budi ono sto zelis biti, a ne ono sto drugi zele vidjeti...

staro
  (#10 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:46
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... - 26.08.2008, 23:37

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Fizičko i likovno.
Mada, za likovno sam se snalazila, tj. trampila usluge sa drugaricom.
Ali, fizičko
(i tako se ostaje ili postaje smotan)
...i mene je likovno ubijalo u pojam...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...