|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Najteži predmet mi je bio... |
|
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... |
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:09
Pol: Žensko
|
Odgovor: Najteži predmet mi je bio... -
26.08.2008, 20:25
Fizičko i likovno.
Mada, za likovno sam se snalazila, tj. trampila usluge sa drugaricom. Ali, fizičko ![]() (i tako se ostaje ili postaje smotan) |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
26.08.2008, 20:33
u osnovnoj...pa kemija definitivno, jedva dvojka i to nategnuta, i mrzila sam je iz dna duse moje, nista zivo ja tu nisam kontala
u srednjoj...opet kemija, i tu sam zamalo na popravni jedne godine, ali sam se nekako izvukla, u stvari uspijela sam da se isprepisujem, i to da se pohvalim, iz prve klupe, profesoru ispred nosa na faksu nekakva stohasticka hidrologija...nema sanse uhavtiti ni za glavu ni za rep...to sam nesto nabubetala i iskreno se nadam da mi nikad u zivotu nece ni trebati
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
|
26.08.2008, 23:36
Fizika
Nije mi bila teska vec dosadna pa je samim time nisam ni ucila previse. Skoro me je kostala glave na kraju drugog srednje. ![]() |
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:46
Pol: Muško
Godine: 37
|
26.08.2008, 23:37
Citat:
![]()
|
|
|