VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Obrazovanje

Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
On line savetnik - pitanja u vezi studiranja, kurseva, zapošljavanja...
staro
  (#1 (permalink))
misti
Iskusni forumdžija
misti je dijamantmisti je dijamantmisti je dijamantmisti je dijamantmisti je dijamantmisti je dijamant

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 22:33
Pol: Žensko
Godine: 29
On line savetnik - pitanja u vezi studiranja, kurseva, zapošljavanja... - 17.06.2008, 20:16

Neka ovo bude naš mali kutak gde ćemo pomagati jedni drugima u vezi svega što ima veze sa nekim aspektom obrazovanja, (upisivanje kurseva, polaganje istih, kako i gde naći knjige, šta i gde možemo da radimo sa našim diplomama...). Sve, baš sve gde će neko od nas imati problem a neko drugi možda biti u stanju da ga reši.

Dragi moji forumaši,
sledećeg petka u Beogradu polažem ispit za licencu,za vaspitača,pa ako ima među vama vaspitača koji su to prošli molim da mi kaže nešto više o problem situacijama.

Poruku je izmenio euridika, 25.06.2008 u 22:36. Razlog: mali dodatak kao uvod u temu

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Nostrifikacija diplome
staro
  (#2 (permalink))
Zbunjena
Novi član
Zbunjena je na dobrom putu

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: 03.09.2008 22:18
Nostrifikacija diplome - 25.06.2008, 20:19

Lepi pozdrav za svih u mom prvom javljanju na VojvodinaCafe!! Imam za vas jedno pitanje: da li netko ima iskustva sa nostrificiranjem diplome? Želim da se zaposlim u Novom Sadu, ali sam fakultet završila u Hrvatskoj (Ekonomija u ZG), pa me interesuje da li je netko diplomirao u Hrvatskoj i kakva su iskustva s traženjem zaposlenja? Koliko dugo traje proces nostrificiranja diplome? Priznaje li Srbija diplome stečene u RH?? Koji su uveti potrebni da se zatraži nostrifikacija i sl.

Unapred hvala na odgovorima i vidimo se u prelepom NS!!!

Odgovor: Окаснели повратак у школу...
staro
  (#3 (permalink))
java
Novi član
java je na dobrom putu

Član od: 04.07.2008.
Poslednji login: 07.07.2008 02:17
Odgovor: Окаснели повратак у школу... - 04.07.2008, 23:49

Završila sam višu školu likovnih i primrnj. umetnosti u Bg.-nastavnički smer, a sad hoću da se doškolujem na Akademiji lepih umetnosti. Zna li neko nešto o razlici u ispitima, uslovima školovanja tamo...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Obrazovanje > On line savetnik - pitanja u vezi studiranja, kurseva, zapošljavanja...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Preporuke, saveti i mišljenja - Pitanja i odgovori u vezi lovačke opreme. simke Lov i ribolov 0 18.02.2008 02:57