|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako učite? |
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Kako učite? -
03.10.2007, 10:08
ne ucim...
ali je krajnje vreme da pochnem...... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
wild at heart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 01:07
|
15.10.2007, 20:50
E,ja idem u osnovnu
![]() Ucim... Ne znam,imam glupih nastavnika pa njihove predmete ne ucim. Ne znam zasto,ali to nikako ne mogu da ucim... ![]() Mislim da najvise strebam biologiju i stvarno se trudim,jer moram. A nastavnica glupaca napala i govori da ne ucim pa moram ![]() A nacin... Pa nista,sto nam izdiktira u svesku naucim lijepo. Citam,ponovim,citam ponovim... ![]() Ma nista,jednostavno strebam... Hehehehe ![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: juče 18:54
Godine: 34
|
15.10.2007, 21:21
ajd ovako, u ono vrijeme dok se studiralo. kad se divljalo, divljalo se. nikakva knjiga se nije pipala, ali kad se ucilo, pipkale su se samo knjige, onako, strog dijetetski rezim. ustajanje u 7, dorucak, strebanje od 8 do 12, pa rucak, pa strebanje do 5, pa vecera, pa strebanje do 8, pa malo luftiranja, pa strebanje do ponoci. koncepcija strebanja: uopsteno citanje, vadjenje formula, definicija, skica u svesku. onda detaljno udubljivanje, podvlacenje, pa ponavljanje. i uvijek bi mi pred ispit falio jedan dan, ma koliko rano pocela uciti.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2007.
Poslednji login: 31.05.2008 18:57
|
21.12.2007, 23:29
Ucim sa razumevanjem, jer nema sanse drugacije, pogotovu kada su mi predmeti tro-cetvoro-petosemestralni!
Inace, nemam nikakav metod, sednem citam i ukljucujem kognitivne prosece... ![]() |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 17:50
Godine: 31
|
21.12.2007, 23:41
Uživam u učenju
![]() U osnovnoj i srednjoj ništa nisam učila. Provlačila sam se, prepisivala ali sam tek na fakultetu naučila da učim. Redovno sam odlazila na predavanja, aktivno učestvovala u nastavi i pratila literaturu tako da kasnije spremanje ispita nije bilo tako strašno. Učim danju, čim se probudim jer kako pada mrak tako opada i moja koncentracija stim što uveče pred spavanje predjem još jednom ono što sam tokom dana učila...i nema greške ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 16:29
|
26.12.2007, 17:00
U osnovnoj i srednjoj sam ucila samo one predmete koji mi nisu bili zanimljivi, jer nisam pratila na casu. Onda po potrebi sednem i nabubam i kad dobijem ocenu zaboravim sta sam ucila. Uvek sam bila jezichara
pa i kad nesto ne znam ja pricam i pricam i pricam sigurna u sebe kao da svo gradivo drzim u malom prstu.A kad sam pocela da studiram, ucila sam kao da mi zivot zavisi od toga. Zatvorim se u sobu, iskljucim telefon i ne izlazim danima. Bez neke posebne metode. Podvlacenje, preslisavanje, standardno. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 01:44
Pol: Muško
Godine: 17
|
11.02.2008, 00:13
Ja sam vam ljudi moji 'KAMPANJAC' kakav bio takav i ost'o
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
mouse hunter...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 00:48
Pol: Muško
Godine: 34
|
11.02.2008, 00:29
slušam one koji znaju i pamtim.
posle toga reprodukujem s vremena na vreme to što sam zapamtio i svaki put se setim nečega novog. i na kraju budem jako samouveren i ubedim onoga ko me sluša da ja to "stvarno" znam. |
|
|
|