|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: (Ne)Pismenost |
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 21:43
Pol: Muško
Godine: 35
|
04.11.2007, 18:56
Ljudi, najlepse bih vas zamolio da je li (ukoliko niste upravo ruckali) i da li (ukoliko se ne radi o Salvadoru) pisete odvojeno, pocinje bas da mi smeta...
...unapred hvala. ...i cemo, cete - sastavljeno. Hvala. |
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Godine: 30
|
Odgovor: (Ne)Pismenost -
07.11.2007, 11:56
Kako se piše?!?
ne pismen ili nepismen ![]() |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
|
Odgovor: (Ne)Pismenost -
10.11.2007, 11:57
Citat:
Mnogi tvoji prethodnici u kompjuterskom svetu, kojima i sam delimično pripadam, su jedva dočekali da mogu da koriste: š, ć, č, đ, ž, љ, њ, џ, pa iako svakodnevno koriste razne programe prilikom pisanja programskog koda sa zadovoljstvom koriste sadašnje mogućnosti koje sam spomenuo, čak i u Linux-u imaš podršku za pomenute slovne znakove. Citat:
???Ti pišeš odlične, zanimljive i zabavne poruke. Razumljivo mi je da ti je simpa da pišeš upravo tako kako to činiš. Gledano iz mog ugla to se može smatrati za malu, iako ne toliko bitnu, nepažnju prema nama drugima koji čitamo tvoje poruke. Meni, recimo, dugačka poruka napisana tim stilom odvlači pažnju sa suštine i pričinjava mi poteškoće u čitanju. Veoma dugo sam na svim vrstama veza koje su moguće preko računara, počevši još od doba SEZAM-a i BBS-a (nije BiBiSi već je u pitanju BiBieS, sistem za modemske komunikacije o kome možete saznati više u delu o računarima koji vodi kolega Galahad, ako vas to uopšte zanima) pa ipak ne čitam rado takve poruke a korisnike koji tako pišu sam sklon da svrstavam u grupe novijih i neupućenijih članova na netu.Takav stil pisanja jedino i samo donekle blagonaklono posmatram kod najmladje populacije naših članova, pa čak i tada kao jednu od prolaznih pojava. Ne bih voleo i ne želim da se ovaj moj komentar shvati kao neka strašna |