|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: (Ne)Pismenost |
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: (Ne)Pismenost -
10.07.2006, 16:21
Citat:
Ali, ovde je poenta u tome da pitanja tipa "Jer hoćeš da mi malo objasniš pravopis?" neverovatno bodu uši svakome ko iole poznaje srpski jezik, te ja, možda i nesvesno, stičem užasno negativno mišljenje o ljudima koji tako govore! Znao sam da nije trebalo da je hvalim! Odmah se usqrčila! |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
10.07.2006, 16:33
Citat:
Jer da? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
10.07.2006, 16:39
Citat:
Nisam se usqrcila, nit' ikoga kritikujem (kao sto rekoh, i sama to koristim) i nemoj odma' da se nalazis prozvanim ( ), vec sam samo skrenula paznju na to koji je oblik pravilan ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
|
10.07.2006, 16:44
Citat:
Nego ova tičerka - toliko je željna afirmacije i reputacije da je to čudo jedno! Najgora je od sviju deca kad je neko po'vali! |
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 14:47
Godine: 32
|
10.07.2006, 16:52
Citat:
I druzim se poprilicno, imam vremena, jerbo ne sigram sigrice ovde po forumu Za primer su samo ne znam za shta. Free style vandale?Naravno, shala, sjajni su likovi u svakom pogledu .. ![]() I evo da ne bih bio skroz off topic: -Na vrh brda vrba mrda Vidi kako je pravilno gramatichki napisano: "-Na vrh brda " pa josh i "vrba mrda" ..eee Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 20:10
|
12.10.2006, 00:42
Na tri stvari poludim kad naiđem, a čini mi se da ih suviše često pročitam. Primeri:
1. Netriči mi se. 2. Ti si naj bolji. 3. Ako будеš išao у dућan..... |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:34
|
13.10.2006, 18:00
Citat:
![]() edit post u medjuvremenu su mi dobre dushe foruma ukazale na pogreshku koju ja jednostavno nisam ni primetila.. dobroj dushi sam i ispricala pricu kako 'vako nesto uopste ne primecujem.. mada, iz fazona, u nekim prilikama pishem upravo tako! (odredjene individue su to videle svojim ochima )onomad kad sam citala jednu knjigu, dodjem do recenice koja mi nije bila jasna.. WTF iz "testo"? i pitam kevu, sta je to "testo"? pita ona u kom kontekstu.. ja procitam recenicu "puna su mu usta testa" ili tako nesto.. kaze ona pa testo je tijesto covece ja ono, ma neeeee, nije.. kaze ona pa jel citas ekavicu? ja reko ne, sta pricas.. pogledam malo pozornije u tekst, kad ono zbilja ekavica.. znaci takve stvari tipa da li je ekavica/ijekavica/cirilica/latinica uopste ne primecujem ![]() |
|
|
|
|