|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: (Ne)Pismenost |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: (Ne)Pismenost -
07.06.2006, 18:03
Nazalost,dragi Gogo,nemam tu naviku,i naravno da nije greska,inace bih se izbola
... veoma sam samokriticna,te prvo cistim uvek svoje dvoriste ![]() To sto si mi napomenuo,zahvaljujem,al' ja sam ti covek navika,te ovu sumnjam da cu ikad promeniti,sto zbog lenjosti,sto zbog toga sto mi ne smeta ![]() Nadam se da ti ne bode oci previse,bilo bi mi krivo,jer ja obozavam da citam tvoje postove ![]() Sto se saveta tice,ne mogu,zaista ne mogu dragim mi ljudima da ispravljam greske.Eto sta cem,kad sam osetljiva ... znam,koliko god to oni pokusali da sakriju,da bi ih povredilo/uvredilo/degradiralo...stoga,nista mi ne preostaje nego da se sibam po ledjima u njihovo ime ![]()
|
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
07.06.2006, 18:53
Citat:
Od sad pa nadalje i ubuduće, zažmuriću na jedno oko dok budem čitao Tvoje postove.Citat:
Ako ti nešto znači, i ja sam veoma osetljiv. Mnogi me čak zovu Emocijom Koja Hoda! Evo, recimo, toliko si me ganula svojim postom, da bih ti se rado pridružio u okajanju tuđih grehova iz oblasti gramatike i pravopisa. Ako nije suviše indiskretno, zamolio bih te da mi saopštiš tačnu adresu tvoje kelije (može i na PM), pa da se šibamo zajedno! ![]() |
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 26
|
07.06.2006, 20:16
![]() Ej Gogo,legendo,ulepsao si mi dan!Offtopic,naravno ![]() Da,da ne zaboravim da kazem da ono sto zna da me dovede do zelje za izvrsenjem samoubistva je sve cesce "trebati" u licnom obliku i sl. ![]()
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
08.06.2006, 17:22
Citat:
![]() Dakle, ono sto je tipicno, a ja gledam da iskorenim kod klinaca u skoli, je sledece: 1. "Zadnji" put - imam obicaj da pitam: "... za razliku od prednjeg, je l'?" ![]() 2. "S nikim" - a ja pitam "Ko ti je taj Niki?" ![]() 3. "Nastavniceeee... on se tuuučeeee!" - na sta prokomentarisem "Neka se tuče, vazno da tebe ne dira" ![]() Postupak ponoviti nekoliko puta... vise nece praviti greske ![]()
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Pol: Muško
Godine: 27
|
08.06.2006, 17:52
Citat:
U sustini generalno gledano niti smo pismeniji niti nepismeniji od drugih. Jest da je nezamislivo da na sredstvim javnog informisanja imamo ljude koji neznaju da sklope tri padeza, al' to nam je postala svakodnevica. Svakako da treba, bar na tim javnim medijima, malo vise jezicke kulture. Nikada nisam gledao niti zazirao u necije grekse jer ih fakat i sam pravim. Posebno na forumima i to jos na nekim "neozbiljnijim" temama poslednje sto pazim je gramaticka ispravnost. |
|
|
|
|