|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Muzička škola |
|
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 22:29
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Muzička škola -
15.01.2008, 01:17
dve godine klavira i sest godina harmonike.....
eee,kad se samo setim.... udjem na cas,i dok profesorka Ana ode da opere ruke i gricne nesto u zbornici,ja brze-bolje krenem da sviram vezbu i preskocim lestvicu,naravno lestvice....e to sam stvarno mrzela..ali odistinski.... bila sam talentovana.....i lenja i neambiciozna..... al` bilo je i finih stvari.....takmicenje harmonikasa u Somboru....takmicenje orkestara u Puli.....neki fini momak iz kragujevacke srednje skole stalno mi tamo u Puli teglio harmoniku....onu veliku,od 120 basova....meni bilo milo..... bez Pule je sve bilo smor.... onomad upisem potomka u muzicku.....violina- odsek... isao celo polugodje....onda odjedared stao pred mene i rek`o:Ja ne idem vise,pa me ubi..... ja ne budem ko moja majka,nego fino dete za ruku ........pa ga ispisem.... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 30
|
16.01.2008, 20:26
xaxaxa
možemo u duetu? 8 godina harmonike! znam savršeno da odsviram "Na lepom plavom Dunavu", samo u inat onima koji su me, bre, mučili |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 22:29
Godine: 42
|
16.01.2008, 20:36
nisam svirala godinama..
..ali ,cini mi se da jos uvek znam Vajtburgovu "Radost u lutanju"....a znam i onu "Da smo se ranije sreli"..... ![]() |
|
|
|