VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Obrazovanje

Obrazovanje 'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Muzička škola
staro
  (#1 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 10:05
Pol: Žensko
Muzička škola - 22.10.2006, 18:08

Možda ima onih koji smatraju da ova tema pripada forumu muzika. Odlučila sam se da je stavim ovde jer bi umeće sviranja trebalo da podrazumeva neku širu opštu kulturu i osnovno obrazovanje. A čitajući druge teme, shvatila sam da nas ima dovoljno da sačinimo mali orkestar.
Koji instrument svirate? Da li ste išli (ili još uvek idete) u muzičku školu ili ste samouki?
Ja sam završila nižu muzičku - odsek klavir. Još uvek pamtim kompletan ispitni program sa završne godine, samo što je to danas pre kazna za uši nego lepo muziciranje. Klavir mi je kod roditelja i gledam s vremena na vreme kad odem kod njih da sednem za klavir i malo sviram, čisto za svoju dušu.
Velika mi je želja da naučim da sviram gitaru. I namera mi je, kad pozavršavam još neke postavljene zadatke, da se bacim i konačno naučim i ja Krivo je more i Crnog leptira.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Muzička škola
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Muzička škola - 22.10.2006, 19:22

Zavrsila nizu muzicku skolu, harmonika (bas sam malopre pisala o tome) Plakala sam da me upisu u muzicku, a posle kad sam videla sta me zadesilo, plakala da me ispisu Jos se secam scene sa testiranja:
- Aaaa, pa ona bi definitivno trebalo da svira klavir..
(moja ponosna mama): Aaa, ne, mi smo njoj vec kupili harmoniku

Nikad joj to nisam oprostila Da sam svirala klavir, ne garantujem da ne bih nastavila dalje sa srednjom muzickom. Ovako mi se smucila. Mrzela sam da vezbam vise nego bilo sta i (zajedno sa jos jednim drugom koji je isto tako bio ushicen sto svira harmoniku) redovno bila izbacivana sa casa Onda mi se u glavi rodila straaaasna ideja Uzela kasetofon, nasnimila sebe kako sviram, umnozila to par puta... odem gore u sobu da "vezbam" i da vi'š miline

Kad sam konacno polozila i taj zavrsni ispit, na putu ka izlazu iz muzicke skole sam okacila oglas da prodajem harmoniku... "skoro nova" (htela sam da prvo da napisem "slabo upotrebljavana" )

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Muzička škola - 20.12.2006, 22:26

sviram flautu,klarinet,saksofon i klavir

muzičko obdanište: flauta
niža muzička i srednja muzička:klarinet i klavir (hor,orkestar i solo pevanje)
veliki odmor i slobodni časovi:saksofon

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#4 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: danas 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Muzička škola - 26.12.2006, 16:26

Kako sam bio jedinac, roditelji su me protiv moje volje
upisali u muzicku skolu i sada sam im zahvalan zbog tog.
Zavrsio sam nizu muzicku skolu - klavir.
To znanje mi je pomoglo da ovladam klavijaturama,
Medjutim,od moje rane maldosti
pokazivao sam veliki interes za gitaru,tako da sam vec sa 14 godina
povremeno "upadao" u pojedine bendove.
Trenutno u bendu sam na mestu solo gitariste i (povremeni) vokal.
Po potrebi popunjavam mesto klavijatruiste!

nomen est omen

staro
  (#5 (permalink))
gia86ns
Novi član
gia86ns je na dobrom putu

Član od: 04.01.2007.
Poslednji login: 15.01.2007 16:25
Godine: 22
Odgovor: Muzička škola - 04.01.2007, 19:07

Cao svima.Ja sam Ivana iz N.Sada.

Interesuje me da li neko moze da mi da neki savet posto zelim da upisem muzicku skolu...sada....videcu da li nesto privatno ili kako vec...interesuju me solo pevanje i klavir..pa ako neko moze da mi malo priblizi..kao to sve izgleda u muzckoj skoli..sta se uci,kako se uci,da li je tesko...koliko talenta moras imati...da li ti traze da znas dosta toga na prijemnom.....

Nadam se da cete mi odgovoriti...ako nije problem na moj mail...posto mi je tako lakse....imate ga u mom profilu a evo ga i ovde...

gia86ns@gmail.com

Kiss i hvala svima.

staro
  (#6 (permalink))
jellena
Početnik
jellena je na dobrom putu

Član od: 13.01.2007.
Poslednji login: 28.03.2007 22:31
Odgovor: Muzička škola - 13.01.2007, 21:18

Isla sam u osnovnu muzicku, sedam godina... svirala sam harmoniku... imala poprilicno talenta za to. Isla sam na takmicenja, osvajala nagrade... Htela sam da upisem srednju muzicku...ali skup instrument,pa odustah od te ideje... Sad zavrsavam gimnaziju..ponekad jos pomisilim na to da sam mozda mogla da imam uspesnu muzicku karijeru..ali nema vracanja!!!!!!STA JE, TU JE!!!!!
Trenutno pokusavam da naucim da sviram gitaru....sirim vidike!!!

jellena

staro
  (#7 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Godine: 24
Odgovor: Muzička škola - 24.01.2007, 15:31

Ja sam na magistraturi na muzičkoj akademiji u Bratislavi, sviram harmoniku uglavnom, zanimam se i za jazz i sl; pevam, sviruckam i klavijature, i razmišljam i o nabavci udaraljki (perkusije)...

Carpe diem

staro
  (#8 (permalink))
Al_sMo_LoS
Novi član
Al_sMo_LoS je na dobrom putu

Član od: 07.09.2006.
Poslednji login: 03.02.2007 18:09
Godine: 23
Odgovor: Muzička škola - 26.01.2007, 21:13

Sviram harmoniku nekih 12 godina.Nisam isao u muzicku skolu,ceo zivot idem na privatne casove kod raznih harmonikasha.
Inace voleo bih da naucim i klavir da sviram,to inace i planiram da krenem na casove samo se bojim da ne zapostavim harmoniku onda pa da padne u vodu 12 godina truda.Ne bih imao vremena oba instrumenta da vezbam svaki dan jer studiram.

staro
  (#9 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 12:14
Odgovor: Muzička škola - 20.03.2007, 15:55

Sviram harmoniku...ali samo pesmice sa repertoara odabranog od ministarstva prosvete od 1-4 razreda

staro
  (#10 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 09:23
Odgovor: Muzička škola - 20.03.2007, 16:46

E ovako moja prva ljubav je harmonika, druga klavir..treca ce da vidnemo ( cujemo). Sve regularno zavrseno nize, srednje, akademija....naravno oba instrumenta pa kako da ih razdvajam

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen