|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| IT novosti Hardverske, softverske, WWW i sve ostale vesti iz IT sveta |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sajam informatike u Novom Sadu |
|
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu |
|
|
|
Sajam informatike u Novom Sadu, besplatan ako.. |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 22:18
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu -
07.11.2007, 20:19
Bila, videla.
![]() Karta kosta 200 dinara. Na sajmu nema nista. Naime, onu vest na prvoj strani sto sam okacila skinula sam sa zvanicnog sajta www.sajam.net . Ovo je sajam investicija, finansija, informatike, telekomunikacija, logistike, energetike.... Najvise je ovo sajam investicija. Dosle firme, rekle "Dobar dan", mi postojimo i zelimo da nas neko kupi. I dosle dve firme koje se bave investicijama i rekle ajte kod nas. Standovi su svi prazni, flajeri bedni, inovativnost 0, posecenost mala. Onaj ko se nadao da ce otici na sajam informatike (ja na primer ), bolje da tamo i ne ulazi. |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu -
08.11.2007, 10:12
Citat:
A naravno, ono shto svi vole... Investicije... Presipanje iz shupljeg u prazno... Mater im... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.06.2008 22:54
Pol: Žensko
|
![]() ![]() sajam informatike bio je nesto ! doduse pre tri-cetiri godine... da li da krenem? Goldie, ima li bar sto-god od informatike?![]() simke, sta cemo, idemo li ili ... |