|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| IT novosti Hardverske, softverske, WWW i sve ostale vesti iz IT sveta |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu |
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu -
08.11.2007, 14:18
Citat:
Netje da me pusti profesor iz shkole, kazhe informatika je glupost i mazanje ochiju ljudima ![]() Citat:
![]() Citat:
time management i slichno... Mada... Mozhe biti i da su finansije... Ono kao... "vreme je novac"... "ne gubite vreme otvarajutji kesicu, sipajutji, pa meshati"... "ushteda vremena od 0.6 sekundi"...Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|||
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Pol: Žensko
Godine: 25
|
08.11.2007, 14:38
Ta kasika sa secerom ima naziv, sweet spoon.
Imaju i sajt koji ne radi. Proizvodi se u Cacku. Jel vam to nesto govori? Tako nam i treba kad Velja Ilic nije iz NS, pa se nista u NS ne ulaze. ![]() |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
08.11.2007, 14:44
A mozhda je sweet spoon Veljin izum? On je ipak bio ministar koji radi da sve otpada od njega, on nema vremena da se baktje sa otvaranjem kesica sa shetjerom, pa onda josh i da ih mesha... Zamisli samo koliko vishe posla tje motji sad da uradi, kada postoji - SWEET SPOON...
E... A imam ja jedno pitanje... Shta ako, hipotetichki gledano, nekom nije dovoljna ta jedna kashikica shetjera? Kako to onda radi? Meshash sa dve? ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
08.11.2007, 14:53
Onaj ko voli slatku kafu zaista mu je dovoljna jedna kasika posto ima dosta secera, a onaj ko voli sa manje secera, on ima opciju i da prepolovi secer pre nego sto kasiku izvadi iz kesice. Vidim ja da si se ti bas zagrejao za ovo cudo od pronaaska.
![]() Nisam rekla jos i da kada se secer otopi na kasicici postaje vidljiv znak koji predstavlja "predskazanje vaseg danasnjeg dana". Taj znak moze biti smajli :| ili znak eura ili srce ili sex ..... Nisam vam rekla da ja radim u marketing timu ovog cuda od informatike! (salim se) |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
|
08.11.2007, 15:04
Daj mi 10 pakovanja tih sweet spoon-ova sa znakom sex
![]() I nisam se zagrejao, nego eto... Gluvarim na poslu A ti mi zdushno pomazhesh ![]() Al' ajde, mora se priznati ljudima da su dobro smislili tu budalashtinu, posebno sa tim "predskazanjima"... Vetj vidim novu igru za zhene... "Gledanje u sweet spoon" ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
golden girl
|
08.11.2007, 15:13
Navela sam ovu kasiku kao primer inovativnog, lepo su to smislili zaista.
Meni je ideja skroz simpa. Ali je zalosno sto o kasicici pricam na temi Sajam informatike. ![]() |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
|
08.11.2007, 15:24
Da je zhalosno, zhalosno je... Ali jako... Ali, shta drugo i da ochekujemo kad se i dalje bar 50% ljudi plashi rachunara... Chuj rachunara... Plashe se bre bankomata, pa sa karticama idu na shalter da dizhu pare, bem ih blesave...
Meni samo nije jasno, da ne postoji neka firma koja bi se pojavila na sajmu, mislim na ove informatichkog tipa... Shta je sa tim (skrnavim i do zla boga loshim) Pakomom? Pa gde su ostali, zar samo Microsoft postoji u ovoj zemlji? Gde je Sony da predstavi svoje lapove... HP? Google? Imaju sad predstavnishtvo i kod nas... Ne kontam, zaista... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|