VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > IT novosti

IT novosti Hardverske, softverske, WWW i sve ostale vesti iz IT sveta

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu
staro
  (#11 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 10:25

Citat:
fiona kaže: Pogledaj poruku
Goldie, ima li bar sto-god od informatike?
Hm, na primer, ima li mozhda neka izdavachka kutja, tipa CET ili shta ja znam koje, da imaju neku struchnu literaturu, koja ne obuhvata serijal "Nauchite za 21. dan" i slichne gluposti, nego prave, lepe, korisne knjizhice od 2000+ strana, da mozhe chovek neshto novo i da nauchi?

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 14:08

Citat:
fiona kaže: Pogledaj poruku

Goldie, ima li bar sto-god od informatike?
Od informatike ima Mikro knjige (MikroSvet) koje inace i ovako mozes nabaviti. Prodavnica Windows sa spensa je preselila svoju radnju na stand, i to mozes videti na spensu. I ja nista vise od informatike ne videh.

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
Hm, na primer, ima li mozhda neka izdavachka kutja, tipa CET ili shta ja znam koje, da imaju neku struchnu literaturu, koja ne obuhvata serijal "Nauchite za 21. dan" i slichne gluposti, nego prave, lepe, korisne knjizhice od 2000+ strana, da mozhe chovek neshto novo i da nauchi?
Samo ti sanjaj.

Inace juce je bllo Microsoft predavanje, isli neki srednjoskolci. Pa Galahad ako si zainteresovan mozda ce biti i danas i sutra.

Eto jedino inovativno na sta sam naletela na sajmu je kasikica sa secerom. Naime, nema vise otvaranje kesice secera u kaficima kada pijete kafu i mesanje kasicicom koju ste posebno dobili. Sada je sve u jednom! Otvorite kasiku sa secerom i promesate.
Mada mi opet nije jasno u koju oblast spada ova kasika sa secerom? Da li je to informatika, telekomunikacije, finansije ili logistika?

goldie

Poruku je izmenio goldie, 08.11.2007 u 14:16.

staro
  (#13 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 14:18

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Inace juce je bllo Microsoft predavanje, isli neki srednjoskolci. Pa Galahad ako si zainteresovan mozda ce biti i danas i sutra.
Samo ti zaebavaj mala, chek' samo dok te do'vatim Netje da me pusti profesor iz shkole, kazhe informatika je glupost i mazanje ochiju ljudima

Citat:
Eto jedino inovativno na sta sam naletela na sajmu je kasikica sa secerom. Naime, nema vise otvaranje kesice secera u kaficima kada pijete kafu i mesanje kasicicom koju ste posebno dobili. Sada je sve u jednom! Otvorite kasiku sa secerom i promesate.
Vidish ti chuda informatike? Pa to je fenomenomenomenalnooooooooo... Ja sam odushevljen... Ima o'ma da kupim 16 kutija ovog proizvoda... A kako se TO zove? kashikoshetjer? shetjerna kashika? defufnator? Uh... Ja josh ne mogu da verujem kako se neko dosetio tako genijalnog izuma

Citat:
Mada mi opet nije jasno u koju oblast spada ova kasika sa secerom? Da li je to informatika, telekomunikacije, finansije ili logistika?
Mislim da je to oblast logistike time management i slichno... Mada... Mozhe biti i da su finansije... Ono kao... "vreme je novac"... "ne gubite vreme otvarajutji kesicu, sipajutji, pa meshati"... "ushteda vremena od 0.6 sekundi"...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#14 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 14:38

Ta kasika sa secerom ima naziv, sweet spoon. Imaju i sajt koji ne radi. Proizvodi se u Cacku. Jel vam to nesto govori? Tako nam i treba kad Velja Ilic nije iz NS, pa se nista u NS ne ulaze.

goldie

staro
  (#15 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala

Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 14:44

A mozhda je sweet spoon Veljin izum? On je ipak bio ministar koji radi da sve otpada od njega, on nema vremena da se baktje sa otvaranjem kesica sa shetjerom, pa onda josh i da ih mesha... Zamisli samo koliko vishe posla tje motji sad da uradi, kada postoji - SWEET SPOON...

E... A imam ja jedno pitanje... Shta ako, hipotetichki gledano, nekom nije dovoljna ta jedna kashikica shetjera? Kako to onda radi? Meshash sa dve?

staro
  (#16 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 14:53

Onaj ko voli slatku kafu zaista mu je dovoljna jedna kasika posto ima dosta secera, a onaj ko voli sa manje secera, on ima opciju i da prepolovi secer pre nego sto kasiku izvadi iz kesice. Vidim ja da si se ti bas zagrejao za ovo cudo od pronaaska.

Nisam rekla jos i da kada se secer otopi na kasicici postaje vidljiv znak koji predstavlja "predskazanje vaseg danasnjeg dana". Taj znak moze biti smajli :| ili znak eura ili srce ili sex .....

Nisam vam rekla da ja radim u marketing timu ovog cuda od informatike! (salim se)

goldie

staro
  (#17 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala

Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 15:04

Daj mi 10 pakovanja tih sweet spoon-ova sa znakom sex

I nisam se zagrejao, nego eto... Gluvarim na poslu A ti mi zdushno pomazhesh

Al' ajde, mora se priznati ljudima da su dobro smislili tu budalashtinu, posebno sa tim "predskazanjima"... Vetj vidim novu igru za zhene... "Gledanje u sweet spoon"

staro
  (#18 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 15:13

Navela sam ovu kasiku kao primer inovativnog, lepo su to smislili zaista. Meni je ideja skroz simpa.

Ali je zalosno sto o kasicici pricam na temi Sajam informatike.

goldie

staro
  (#19 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala

Odgovor: Sajam informatike u Novom Sadu - 08.11.2007, 15:24

Da je zhalosno, zhalosno je... Ali jako... Ali, shta drugo i da ochekujemo kad se i dalje bar 50% ljudi plashi rachunara... Chuj rachunara... Plashe se bre bankomata, pa sa karticama idu na shalter da dizhu pare, bem ih blesave...

Meni samo nije jasno, da ne postoji neka firma koja bi se pojavila na sajmu, mislim na ove informatichkog tipa... Shta je sa tim (skrnavim i do zla boga loshim) Pakomom? Pa gde su ostali, zar samo Microsoft postoji u ovoj zemlji? Gde je Sony da predstavi svoje lapove... HP? Google? Imaju sad predstavnishtvo i kod nas... Ne kontam, zaista...