|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| IT novosti Hardverske, softverske, WWW i sve ostale vesti iz IT sveta |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Linux zabranjena rech na Xbox Live |
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
Linux zabranjena rech na Xbox Live -
05.09.2007, 22:51
Igrate Xbox, na primer... I na primer volite Linux... I onda reshite da napravite screen name koji bi bio nesho kao "Linux Rulez" ili bilo shta slichno... Kad ono, Micro$oft vas pozdravi porukom: "Your motto contains inappropriate language. Please try again."... Razni blogeri i korisnici Xbox-a, prijavili su da L inux, L I N U X, Unix i razne druge varijante Linux, i Unix kljuchnih rechi, dobijaju gore pomenuti odgovor...
Mislim, shta retji... Ne znam da li se mozhe spustiti nizhe od ovoga... Ako se M$ na ovaj nachin bori sa konkurencijom, onda mi se chini da su se poprilichno uplashili od Linuxa, kada su spremni na ovakve, hm, detinjaste metode borbe sa konkurentima... Mada, to se i ochekivalo od njih... Vishe o ovome mozhete prochitati ovde... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
Odgovor: Linux zabranjena rech na Xbox Live |
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Linux zabranjena rech na Xbox Live |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Tupac Shakur - 2Pac | Nenad_DPb | Strani spotovi i tekstovi | 11 | 15.07.2008 21:30 |
| Bob Marley | nattydread | Strani spotovi i tekstovi | 76 | 06.02.2008 15:39 |
| Linux vs Windows | Lillith | Softver | 20 | 25.06.2007 21:44 |