VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad

Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca
staro
  (#11 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 13:34
Pol: Muško
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 20.03.2008, 00:14

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Udjesh u pekaru i upoznash te ljude.
"Добро вече Неџмија, ја сам Јоссариан, даћете ми бурек са шунком и сиром, јогурт, за понети, и реците ми молим вас, ваш газда, да ли он повремено који динарчић мафији? А та мафија, јел то шиптарска која има везе са терористима на Косову?"

Citat:
broj310 kaže: Pogledaj poruku
те ствари су нам познате, али... генерализација нам је непотребна сада. све то може само да продуби ову кризу у држави, та искључивост и острашћеност.

будимо хришћани и у овим тешким данима, сада још више.
Није то никаква генерализација, ја не тврдим да сви они дају новац терористима. Али ако су шансе пола пола, ја не желим да ризикујем, не желим да финансирам убијање људи који су на мети само зато што се зову као ја. Да је било ко од нас на Косову, ако је Србин, био би на мети. Мој отац, мајка, брат, сестра, жена, дете, рођак, пријатељ...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 14:47
Godine: 32
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 20.03.2008, 00:32

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
"Добро вече Неџмија, ја сам Јоссариан, даћете ми бурек са шунком и сиром, јогурт, за понети, и реците ми молим вас, ваш газда, да ли он повремено који динарчић мафији? А та мафија, јел то шиптарска која има везе са терористима на Косову?"
Jok bre. Nego - Merdita shoku gazda. Jelj stiglja neka direktiva iz prishiptine. Shifra - Strshljen.

Poenta je, poshto ne znash nishta o tim ljudima, tj nagadjash njihovu krivicu, chinish im shtetu - tj kazznjavash ih bez dokazivanja krivice. Ako su vech dovoljno krivi da bi im unishtavao promet, onda su dovoljno krivi i za tvorza. A nisu. Da je to neka velika politika kojom bi Srbija uzdrmala neki svetski faktor, pa i ajde. Ali jedino shto se drma ovime je josh uvek stabilna situacija u samoj Srbiji.

Sad ti mozzesh da kazzesh kako eto, sachuvashe glavu na ramenima, samo im se ne kupuju kifle. Nasumichnim intervjisanjem po ulicama mogao si da chujesh da je poenta svega da se ljudi proteraju. Uaj? Poenta je shto je ljudski zzivot postao dzak krompira kojim mozzesh da se menjash, a pri tome kukash kako je svuda tako.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#13 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 13:34
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 20.03.2008, 00:42

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Jok bre. Nego - Merdita shoku gazda. Jelj stiglja neka direktiva iz prishiptine. Shifra - Strshljen.
Па јебига, праве добар леб и лепо се смеју, мора да су добри људи... хау јес ноу...

Citat:
Poenta je, poshto ne znash nishta o tim ljudima, tj nagadjash njihovu krivicu, chinish im shtetu - tj kazznjavash ih bez dokazivanja krivice. Ako su vech dovoljno krivi da bi im unishtavao promet, onda su dovoljno krivi i za tvorza. A nisu. Da je to neka velika politika kojom bi Srbija uzdrmala neki svetski faktor, pa i ajde. Ali jedino shto se drma ovime je josh uvek stabilna situacija u samoj Srbiji.
То није политика, то је лична одлука.
То је једноставно избор између два зла. Кад прођем поред пекаре за коју ми се чини да је власништво Албанца (пише име власника), размишљам да ли је то неко ко даје ушур терористима или неки поштени комшија, лојални грађанин ове земље, можда и брат Горанац... и да ли сам се можда огрешио о њега што помишљам лоше о њему.
Али кад помислим да је избор да мој комшија пропадне због моје кифле или да ма колико мали и бедан део мог новца заврши у глави неког мог сународника, увек ми је мање зло прва помисао.

Citat:
Sad ti mozzesh da kazzesh kako eto, sachuvashe glavu na ramenima, samo im se ne kupuju kifle. Nasumichnim intervjisanjem po ulicama mogao si da chujesh da je poenta svega da se ljudi proteraju. Uaj? Poenta je shto je ljudski zzivot postao dzak krompira kojim mozzesh da se menjash, a pri tome kukash kako je svuda tako.
Ако је овај форум неки узорак, рекло би се да је пуно више оних који воле своје комшије.
Ја не одговарам за те који би да протерују, мислим да држава Србија мора да пружи мир, сигурност, нормалан живот... сваком свом држављанину и сваком човеку на својој територији.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#14 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 14:36
Pol: Žensko
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 20.03.2008, 00:43

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
meni to nema smisla..
kaze Kill:
i ne moz' stvarno, to sve lepo treba u istu buvaru!
sa kevom radim u njenoj agenciji za knjizenje i vodimo papire dve pekare ciji su vlasnici Albanci i uzimamo od njih hleb zato sto je najbolji, sta me boli pozadina sto kere laju..
bila sam prva da pomognem u renoviranju pekare doticnim Albancima kad su im rasturili pekaru pre nekih mesec dana i boli me uvo sto ce o meni da pricaju ovo i ono!
nisam zatucana i necu da zivim u zabludi da su svi isti, jer nisu i tacka. Velika.
Naravno.
Kod mene u gradu Goranci drže pekaru koja je celu noć puna i prave ubedljivo najbolji burek. To što su Goranci nikome ne smeta da kupuje kod njih. I ne znam što bi. I pored najbolje volje, ne razumem takve porive.

Čovek sa dve kuće izgubiće razum.Čovek sa dve žene izgubiće dušu.kineska poslovica

staro
  (#15 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 13:35
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 07.06.2008, 15:43

Ja ne sečem stablo jabuke, zato što je u jednoj ili par jabuka bio crv. To je samo primer koji koristim i za ljude. A što se tiče toga da li je dobro kupovati kod Albanaca...ako ćemo to komentarisati i davati razloge zbog čega nije dobro...onda bi trebali i raspravljati o tome kako nije dobro kupiti ni hrvatsku vegetu, niti kupiti Italijanskog Fiata, pa onda ni adidas patike, a bome ni nike, a ni kod komšije Rajka zelenu salatu, jer on je meni ušao u njivu i zaoro, a kad smo kod komšije Rajka, pa ni kod komšinice Mice neću da kupim mleko, a ni u ovoj našoj pekari što je drži tamo neki lik neću da kupim hleb, jer se on obogatio na racun drzavne firme...e onda dolazimo do toga da trebamo sedeti u kući i sami proizvoditi svoju salatu, patike, hleb...i onda bi bili sigurni da pare neće otići za neki metak koji će ubiti poštenog građanina ove naše lepe Srbije.

PS ljudi opustite se i uživajte, pa nije svaki čovek loš, počnite od sebe, pa i mi imamo loših i dobrih strana, i mi negde uradimo za našu korist, a tuđu propast. Život je kratak da si se stalno postavljalo pitanje, šta bi bilo, kad bi bilo ?

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

staro
  (#16 (permalink))
slobelix
Početnik
slobelix će uskoro postati poznat članslobelix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.04.2008.
Poslednji login: 10.10.2008 10:44
Godine: 33
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 12.06.2008, 12:51

^^^ Word!

Predrasude i manjak komunikacije su glavni uzroci za mržnju.

Blackadder: George, who's using the family brain-cell at the moment?

staro
  (#17 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 00:35
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 12.06.2008, 13:10

Vala ja kupujem banane kod Albanaca i vrlo su zahvalni za to!
A posle placanja poreza ima i taj Albanac da trosi svoje pare temo gde zeli, pa sto se mene tice neka salje svoje novce u Bujanovac ili na Kosovo.

Kada je Slovenska roba bila tako prljavo i idijotski bojkotirana, namerno sam kupovao slovensku robu!

I vala jesu cena i kvaliteta presudna ali ako je slicnoj robi cena i kvaliteta slicna, oda presudjujem po visejezicnim natpisima na proizvodu. Cistu cirilicu uzimam jedino kada me cena i kvaliteta odusevljavaju!
Ja sam potrosac, svoje pare trosim kako zelim! Ima li ko ista protiv?

nisam legenda

staro
  (#18 (permalink))
alokin74
Al' je lepo biti ...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 11:26
Godine: 34
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 12.06.2008, 13:30

Ja sam jedan od onih koji je stalno na nisanu albanskih pusaka.

Verujte mi, Joso zna sta prica. Ako niste imali nikakvih drugih poslova s njima, sem kupovine hleba i jako loseg (vodenog) sladoleda, nemojte komentarisati.

Obilazio sam im radnje, uzimao uzorke i vrsio kontrolu proizvoda (posredno). Nemam Zeludac da napisem sta je sve pronalazeno u tim uzorcima.
A neko bi to zataskao i stopirao, s vrha, iz Beograda, jer mu nije bilo u interesu da se procuje.

Danas se gleedam s njima preko nisana na granici.

Treba li jos nesto da pisem.

Jednostavno, ako niste bili u toj situaciji, ne znate o cemu pricate i od koga kupujete hleb.

P.S. Zaboravio sam glavno. Nisam zato da se bije onaj koji kupuje kod njih. Svako ima pravo da trosi svoj novac kako hoce i gde hoce. Jedino mi je zao sto ljudi ne znaju s kime imaju posla.

Quid quid latine dictum est altum viditur!

staro
  (#19 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 00:35