VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad

Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad
staro
  (#1 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 30
FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad - 17.02.2008, 19:53

Uprkos jakom snegu, koji je padao u subotu posle podne, akcija udruženja "Zagrli svet" "besplatni zagrljaj - free hugs" uspešno se održala na Trgu slobode prvog dana vikenda. Ne samo da su se Novosađani, prvo stidljivo, pridružili aktivistima ovog udruženja, već su kasnije hrlili jedni drugima u zagrljaj, pokazujući tako da je za recept pobede, možda i najhladnijeg dana u godini, potrebno "začiniti" srce sa malo topline.

Aktivisti udruženja "Zagrli svet" nosili su oko vrata kartone sa natpisom "besplatni zagrljaj" i "free hugs", pa sugrađanima nije bilo teško da prepoznaju ko to nudi, po dobroj ceni, tako mnogo.

Akcija je trajala oko tri sata, a Nenad Ivanović iz udruženja "Besplatni zagrljaj" najavljuje da će nakon subotnje, prve, ovo udruženje pripremiti još nekoliko akcija.
Đ. B.

http://www.dnevnik.co.yu/modules.php...rder=0&thold=0

Photo by Invisibleman

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008.
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 17.02.2008, 20:32

bash me ovo lepo nasmijalo odlichna ideja i odlichna akcija!!!

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
Rotomarins
Novi član
Rotomarins je na dobrom putu

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: 02.03.2008 11:30
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 22.02.2008, 22:20

ovo sam prvi put cuo da je krenulo iz Finske. Tamo naime ljudi nemaju pojam zagrljaja, cak im je to nepristojno i onda su krenuli sa tim da razbiju famu.

staro
  (#4 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Godine: 42
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 22.02.2008, 22:24

Ocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#5 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 01:02
Godine: 36
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 22.02.2008, 23:36

Lepo,baš lepo...Danas sam prošla centrom i setila se ovog događaja...šmrc! Baš mi je bio potreban jedan zagrljaj...

staro
  (#6 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:03
Godine: 29
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 22.02.2008, 23:38

Baš su se lepo setili, svaka im čast

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#7 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Godine: 25
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 23.02.2008, 00:34

Zmajevci bi da se grle.

goldie

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Godine: 33
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 24.02.2008, 08:55

Ovo je najpozitivnije što sam videla na televiziji u proteklih... ne znam koliko... a da ima veze sa nama. Aplauz

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#9 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 01:38
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 24.02.2008, 09:34

Odlično je. Nisam išla u centar, ali sam zagrlila nekoliko komšija.
Čak i ona sa trećeg sprata koja svako jutro izlazi iz zgrade ovakva posle zagrljaja i "Dobar dan komšinice, danas u vašem i našem gradu besplatni zagrljaji" je bila ali je na kraju ipak nabacila osmeh.
A i meni je dobro došlo

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#10 (permalink))
neleprvi
Početnik
neleprvi će uskoro postati poznat članneleprvi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: juče 22:27
Godine: 32
Odgovor: FREE HUGS - Besplatni zagrljaji - Novi Sad 16.02.2008. - 24.02.2008, 10:05

Bas me je obradovala ova akcija!

Filmofil !

Odgovor