VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad

Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Club Contrast
staro
  (#1 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 17:46
Pol: Žensko
Godine: 35
Club Contrast - 17.12.2007, 12:39

U sveopštoj tuči koja se u noći između subote i nedelje dogodila u klubu “Kontrast” teško su povređeni Bojan Č. (1987) i Nemanja Đ. (1984) koji su zadržani na Neurohirurgiji novosadskog Kliničkog centra.
Prema informaciji koju smo dobili od načelnika Urgentnog centra Zorana Đermanova, mladići nisu životno ugroženi. On je takođe naveo da je u Urgentnom centru osim ove dvojice mladića zbrinuto još 12 osoba, jedna je upućena na Kliniku za uho grlo i nos, druga na Kliniku za očne bolesti, dok je deset osoba nakon ukazane pomoći pušteno kući.
Prema priči devetnaestogodišnje devojke, koja je ove noći bila u “Kontrastu”, tuča je izbila oko četiri sata ujutro, lokal je potpuno demoliran, bacane su čak i baklje, a u obračunu su stradale i devojke.
- Nismo primetili ko je započeo tuču, ali su skoro svi gosti učestvovali u njoj, a tukli su čak i devojke – kaže naša sagovornica i dodaje da su ona i jedna od njenih drugarica prošle nepovređene jer su legle pod sto.
Kako je ispričala, jednu od njenih drugarica od povreda je spasao dečko koji je legao preko nje, dok je druga koja je pokušala da nađe spas ispod šanka povređena. NJu su napolje izneli lekari Hitne pomoći, a u tuči su joj nestale cipele, a stradala joj je i garderoba. Naša sagovornica kaže da je videla još jednu poveđenu devojku koja je imala nekoliko posekotina na glavi.
- Nisam sigurna kako je tuča stala jer nisam smela da gledam, ali mislim da se to desilo u trenutku kada su u lokal uletela četvorica muškaraca, skinuli su majice i počeli da bacaju stolice – rekla je ova devojka koja je nakon što je tuča prekinuta izašla napolje da vidi šta joj je sa povređenom drugaricom, zatim se vratila u lokal da potraži cipele i kako kaže, na podu su nepomično ležala četiri mladića, a osim razbacanih stolica, stolova, čaša, bilo i jakni i patika. Policiju je kaže videla tek kada se tuča završila.
Kako smo nezvanično saznali, u ovom lokalu tuče nisu retka pojava, ali je ovo, kažu, najmasovnija i najteža do sada.

Dnevnik

Da li ste nekad izlazili (ili još uvek izlazite) u Contrast, kako vam se čini ovaj klub?

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Poruku je izmenio silvia, 06.05.2008 u 11:51. Razlog: Dodatak :)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Klub "Kontrast" poprište krvave masovne tuče
staro
  (#2 (permalink))
alokin74
Veteran
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Muško
Odgovor: Klub "Kontrast" poprište krvave masovne tuče - 17.12.2007, 18:53

ponovo u kontrastu.

taj objekat je pretplacen na tuce.

nisam bio tamo poslednjih 15 godina. znam da jedno vreme, nakon pozara, nije ni radio, a nisam znao ni da je proradio.

trebalo bi ga preseliti. ili mozda zaposliti isterivace duhova i bele magove sa TV Most da isteraju te zle duhove.

ili totalno zabraniti rad lokalu.

staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Klub "Kontrast" poprište krvave masovne tuče - 17.12.2007, 19:29

Nisu vise ni ovi mladi ko sto su nekada bili...
Nekada se devojke nisu dirale...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Godine: 25
Odgovor: Klub "Kontrast" poprište krvave masovne tuče - 18.12.2007, 00:23

Ja sam cula da je bila neka utakmica i da su u Kontrast otisli navijaci to vece.

Debili, sta im je to trebalo.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:03
Godine: 29
Odgovor: Klub "Kontrast" poprište krvave masovne tuče - 06.05.2008, 12:00

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
ponovo u kontrastu.

taj objekat je pretplacen na tuce.

nisam bio tamo poslednjih 15 godina. znam da jedno vreme, nakon pozara, nije ni radio, a nisam znao ni da je proradio.
Nisam ni ja bila tamo 100 godina, u to vreme kada sam ja tamo izlazila, puštala se dobra muzika. Naravno i tada se desilo da se neko potuče, ali malo ređe nego sada. Što se tiče muzike, mislim da su i taj lokal preplavili narodnjaci tako da ga ja, sigurno neću posetiti

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad > Club Contrast
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Cinema club swba Film i pozorište 545 juče 17:35
Pozorište - da li, i koliko često, odlazite? Lady S Film i pozorište 53 18.11.2008 20:43
+Rammstein+ angel face Muzika 22 30.11.2007 03:11