VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad

Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zaprežna vozila u centru grada
staro
  (#1 (permalink))
alokin74
Al' je lepo biti ...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 22:50
Pol: Muško
Godine: 34
Zaprežna vozila u centru grada - 16.09.2007, 21:33

Šta treba da uradimo da bi nadležni zabranili ulazak zaprežnim vozilima i čudnim triciklima u centar grada?

Quid quid latine dictum est altum viditur!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zaprežna vozila u centru grada
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 11.10.2008 00:35
Odgovor: Zaprežna vozila u centru grada - 16.09.2007, 21:45

Fijakeri i tricikli moraju da ostaju kao atrakcija, ali ne na bulevarima, tamo ih treba kazjavati!

A ostala zaprezna vozila ce uskoro ionako nestati. Priznali ili ne, pripajanje Evropi je krenulo i za deceniju, dve, zaprezna vozila ce postati neekonomicna.
Stariji auto ce se moci kupiti za manje od cene konja...

nisam legenda

staro
  (#3 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:59
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Zaprežna vozila u centru grada - 16.09.2007, 22:03

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
Šta treba da uradimo da bi nadležni zabranili ulazak zaprežnim vozilima i čudnim triciklima u centar grada?
Koliko sam ja upucena jos u julu mesecu je doneta odluka za zabranu voznje zapreznim kolima po gradskim saobracajnicama.Odluka je doneta ali nije sprovedena. Upucen je zahtev od strane nase gradonacelnice ali niko jos ne reaguje. Navodno je Skupstina grada NS najavila, da ce Romima u zamenu za zaprezna vozila obezbediti motorne tricikle. E sad sta ce na kraju biti niko ne zna.Ne preostaje nam nista sem da sacekamo sta ce gospoda iz Policijske uprave da odluce i urade.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Poruku je izmenio silvia, 16.09.2007 u 22:18.

staro
  (#4 (permalink))
alokin74
Al' je lepo biti ...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 22:50
Godine: 34
Odgovor: Zaprežna vozila u centru grada - 16.09.2007, 22:14

prihvatam sve odluke i zabrane. samo što se ništa od toga ne poštuje. kakvo približavanje evropi. kad god pogledam s balkona nečije noge vire iz kontejnera. i zbog toga da im grad obezbedi tricikle? da bi mogli brže da pretresaju kontejnere. nikako.

kada bacim pogled na jadne životinje koje vuku tu zapregu i koje maltretiraju centrom grada pretovarujući ih zapitam se gde su organizacije za zaštitu šivotinja. nisam ni za ubijanje pasa lutalica, ali kada se to desi ovi brže bolje požure da pljuju po gradskim vlastima koje su to odobrile i izdale nalog. a kada jedna organizovana grupa "preturača kontejnera" maltretira ostarele i izgladnele konje nigde ih nema.

još veći problem od takvih zaprega u gradu je taj što te životinje niko ne hrani. uveče, kada završe sa poslom, ih vežu na zelenu površinu između traka temerinske ulice na klisi ili ih puste da slobodno šetaju tim delom grada (sam sam se uverio u to) i ometaju saobraćaj.

nije mi što oni pretresaju kontejnere, već što to rade u špicu, pa autobusi sa putnicima koji se vraćaju sa posla ne mogu da prođu ili ostaju blokirani u centru. a toliko želim da stignem kući i malo odmorim.

Quid quid latine dictum est altum viditur!

staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Zaprežna vozila u centru grada - 17.09.2007, 22:41

Ja imam posebnu vrstu stomačnog problema kada vidim zapregu na sred bulevara. Razumem bedu, razumem i sirotinju, ali ne razumem da im je dozvoljeno da se potpuno slobodno i u svako doba dana kreću najvećim gradskim ulicama. Preselila sam se u Novi Sad pre godinu dana, iz većeg grada, i do dana današnjeg ne mogu da se naviknem na zapregu u saobraćaju. One jadne izmučene konje i da ne spominjem, okrenem glavu kada stanu pored mene, lakše mi je.
Čula sam pre neki dan da će im biti dozvoljeno da se samo u odredjeno doba dana kreću odredjenim ulicama... i to je nešto, za početak.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen