|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Noćni život u Novom Sadu |
|
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu |
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
|
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu -
28.07.2007, 13:17
Citat:
Citat:
![]() Citat:
gde? kad? Citat:
![]() Ubica mekog srca. |
||||
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 13:17
Godine: 26
|
01.08.2007, 23:51
Meni se ne dopada što se lokali zatvaraju prerano, a i oni koji se ne zatvore su prazni i onda sva masa piči u jedan do dva lokala, koji budu krcati. Eto.
![]() |
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 02.03.2008 13:49
Pol: Muško
|
02.08.2007, 02:28
E bio sam jednom u nekom kaficu na spratu u nekoj uzanoj ulici gde uz pivo sluze kikiriki u ljusci i bilo mi extra
(sto sam dao opis... ) A bio sam i u nekim klubovima, meni bilo lepo... Samo sto kaze LadyS, mnogo rano se sve zatvara... A piće... Dzabe! Nisam bas kompetentan da ocenim, jer slabo izlazim, u NS pogotovo, ali se uvek lepo provedem... |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 25
|
02.08.2007, 02:37
Novom Sadu trenutno fali jedan PRAVI disco!
Jebo nas grad kad trenutno nema diskoteke bez narodnjaka. ![]() I mene jako nervira sto panduri dolaze u 2h i rasteruju masu svuda. Ali zato u nekim narodnjackim lokalima se radi do 5-6. ![]() Eto kao postoji Bastion - klub ali dok ja odem do njega... Mozda sam lenja, sta znam... Ono na Bazaru na terasi gore mi je jedan cetvrtak zvucalo dobro ali nakon citanja ovih postova ovde, kako je masa jako fensi. Odmah mogu da zakljucim da tu od za'ebancije nema nista jer se tamo pozira. Ako neko i igra onda su to tetke koje vrte dupetima. ![]() Trenutno u Novom Sadu je trend da se pozira. Obuces se lepo, izadjes gde svi idu, zauzmes pozu, smekas ko prolazi (ko na korzou). To rade i svi ostali oko tebe. I to je to. Ljudi ne znaju da se opuste. E toga mi je muka. |
|
|
|
|
|
Neprskana!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Godine: 33
|
02.08.2007, 02:49
Citat:
teško meni više vam neću doći tamo I nema gde da se kupi sladoled u ponoć ![]()
|
|
|
|
|