VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad

Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Noćni život u Novom Sadu
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Noćni život u Novom Sadu - 14.07.2007, 14:41

Kako ocenjujete noćni život u Novom Sadu? Šta vam se sviđa, šta vam smeta, gde izlazite, gde ste voleli da izlazite...

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu
staro
  (#2 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 14.07.2007, 15:11

Ima jedan jako lep klub...zove se Djardino... tamo izlaze samo fensi face ovog grada...
kad izadjem tamo, osecam se posebno.

A i...na ostala mesta u gradu se ne isplati ici..

Ubica mekog srca.

staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 09:38
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 15.07.2007, 16:56

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
Ima jedan jako lep klub...zove se Djardino... tamo izlaze samo fensi face ovog grada...
kad izadjem tamo, osecam se posebno.
Jao to onaj na vrhu zgrade ...He he he provod je bas odlican...Svaki put kelner pored nas razbije nekoliko kompleta casa, a kad je hladno i i po koji komplet za caj...u separeu "opasne face" upucuju mrke poglede...u pozadini fin momcic svira klavir...devojke kao "banda opasnih" ulaze sve veoma slicne jedna drugoj...a u wc nema sanse da dodjes do ogledala, jer krakate su zauzele poziciju...

staro
  (#4 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 28.07.2007, 13:17

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Svaki put kelner pored nas razbije nekoliko kompleta casa, a kad je hladno i i po koji komplet za caj...
Katastrofa, josh kad uporedimo sa verigama i amnezijom u kojima se nikad nista ne razbija... tztztz strashno...

Citat:
u separeu "opasne face" upucuju mrke poglede...
moja ekipa...

Citat:
u pozadini fin momcic svira klavir...
Lekler
gde? kad?

Citat:
devojke kao "banda opasnih" ulaze sve veoma slicne jedna drugoj...a u wc nema sanse da dodjes do ogledala, jer krakate su zauzele poziciju...
Ti ko da nikad nisi bila mlada i krakata..

Ubica mekog srca.

staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 13:17
Godine: 26
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 01.08.2007, 23:51

Meni se ne dopada što se lokali zatvaraju prerano, a i oni koji se ne zatvore su prazni i onda sva masa piči u jedan do dva lokala, koji budu krcati. Eto.

staro
  (#6 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Godine: 27
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 00:29

pa jos Lazino ...

staro
  (#7 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 02.03.2008 13:49
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 02:28

E bio sam jednom u nekom kaficu na spratu u nekoj uzanoj ulici gde uz pivo sluze kikiriki u ljusci i bilo mi extra (sto sam dao opis... ) A bio sam i u nekim klubovima, meni bilo lepo... Samo sto kaze LadyS, mnogo rano se sve zatvara... A piće... Dzabe! Nisam bas kompetentan da ocenim, jer slabo izlazim, u NS pogotovo, ali se uvek lepo provedem...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 25
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 02:37

Novom Sadu trenutno fali jedan PRAVI disco! Jebo nas grad kad trenutno nema diskoteke bez narodnjaka.

I mene jako nervira sto panduri dolaze u 2h i rasteruju masu svuda. Ali zato u nekim narodnjackim lokalima se radi do 5-6.

Eto kao postoji Bastion - klub ali dok ja odem do njega... Mozda sam lenja, sta znam...

Ono na Bazaru na terasi gore mi je jedan cetvrtak zvucalo dobro ali nakon citanja ovih postova ovde, kako je masa jako fensi. Odmah mogu da zakljucim da tu od za'ebancije nema nista jer se tamo pozira. Ako neko i igra onda su to tetke koje vrte dupetima.

Trenutno u Novom Sadu je trend da se pozira. Obuces se lepo, izadjes gde svi idu, zauzmes pozu, smekas ko prolazi (ko na korzou). To rade i svi ostali oko tebe. I to je to. Ljudi ne znaju da se opuste. E toga mi je muka.

goldie

staro
  (#9 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Godine: 33
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 02:49

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
tu od za'ebancije nema nista jer se tamo pozira. Ako neko i igra onda su to tetke koje vrte dupetima.

Trenutno u Novom Sadu je trend da se pozira. Obuces se lepo, izadjes gde svi idu, zauzmes pozu, smekas ko prolazi (ko na korzou). To rade i svi ostali oko tebe. I to je to. Ljudi ne znaju da se opuste. E toga mi je muka.
Au teško meni više vam neću doći tamo

I nema gde da se kupi sladoled u ponoć

staro
  (#10 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: danas 00:24
Godine: 28
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 03:11