|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu |
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 23:41
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu -
02.08.2007, 14:55
Poseticu pa cem' vidim.
Mozda me iznenadi. Citat:
@PropelerZviz Inace i ti punk-eri i metalci su mi isti ko i ovi sto idu u krajnju fensi varijantu. Samo dok privirite u Dvoriste i kada ugledate devojcice u crnom sa crnim ustima meni je i previse provoda za to vece. ![]() ![]() A opet sad druge strane ove plavusice u roza na narodnjacima su jos gore. E to je meni isto. I narodnjaci i metalci su mi grozne krajnosti, samo druga muzika. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 11:22
Pol: Muško
Godine: 27
|
02.08.2007, 15:11
-Ima i metalaca, "baza" im je ispred dragstora u ulici koja spaja J.Subotica i Jevrejsku, a preko puta je 202-ka
, svracam i tamo. |
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
02.08.2007, 23:46
Citat:
ako ima eto i mene ![]() da ne smaram ja malo na ovoj temi ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
|
SunčanDan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 17:38
Godine: 34
|
16.09.2007, 20:54
sta je to "fensi"?
ko su te "fensi" face u gradu? ova deca danas ne znaju sta je dobro. ne znaju sta je provod. ako ne sednu u tatin auto i ne parkiraju ga na ulaz u lokal nisu nista uradili. devojcicama je samo vazno da se sto vise skinu, kao da su na izboru za zvezdu granda. da pokazu svoje salce koje kipi preko plitkih i uskih farmerica sivenih u pazaru, a kupljenih u "original" butiku. idemo tamo gde su svi. tamo gde se okupljaju narko dileri. tamo cemo nestio i da smrknemo, a ako smo dobre i da se dzabe bocnemo. u venu, naravno. ono drugo bockanje ide samo po sebi. ma, nije nam potreban nikakav kafic za dobar provod. odemo u market, kupimo dvolitru (kako su se englezi odusevili kada su za vreme exit-a skontali da se pivo pakuje u xxl pakovanjima) i kod miletica da nas svi vide koliko smo pijani, pa jos obuceni u crno, sa crnim karminom i lakom. a kada povracamo, skoknemo do nove kreacije od fontane u porti i napunimo je pokvarenim big mekom preradjenim u nasim napacenim zeludcima i odmah iskoristimo priliku pa se umijemo u toj istoj fontani. da i motorici su vazni. nikako bez njih. pa u centar. u pesacku zonu medju golubove. to sto ima i male dece, koja uce da hodaju s tim istim golubovima, nema veze. vazno je da motoric (skuter) "prdi" sto glasnije i da ide sto brze, sa , po mogucnoscu, 5 ili 6 suvozaca. gde onda izaci a da se osecas normalno i da se opustis k'o covek? u novom sadu vise nigde, na zalost. |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 11:35
Godine: 29
|
17.09.2007, 23:06
Citat:
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.06.2006.
Poslednji login: 26.09.2008 22:50
Godine: 28
|
26.09.2007, 20:46
Morala sam da krenem da pishem odgovor na ovu temu...Nazalost,ne zivim u NS vec godinama,ali i dalje se, naravno, izjashnjavam da sam Novosadjanka...i iskreno,odlepim kada dodjem u nash lepi NS i vidim da bukvalno nema mesta za izlazak...Da se razumemo,ne trazim ja puno...neko opushteno mesto...Letos takvo mesto nisam nashla...Ajd da se nadam da cu sledece godine....
Srecom ima EXIT u to doba kad sam ja u NS... A nekada je bila drugacija amosfera u gradu...Ajde probajte da se setite na koja mesta ste izlazili pre bombardovanja na primer...Ko se seca Rene-a kad se otvorio... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 09:46
Godine: 41
|
27.09.2007, 11:42
Gdje izlaze matorci? Nekada, u moje vrijeme bio je aktuelan Fox trot zv. Posljednja šansa (Futoška ulica). To je bilo nekad:
Tada nisam bio matorac, a sada, svakim danom sve više i više... |
|
|
|