VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad

Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu
staro
  (#11 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 13:47

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Novom Sadu trenutno fali jedan PRAVI disco! Jebo nas grad kad trenutno nema diskoteke bez narodnjaka.
Djardinooooooo

Citat:
Eto kao postoji Bastion - klub ali dok ja odem do njega... Mozda sam lenja, sta znam...
ma morash se verati po tvrdjavi dok dobazash

Citat:
Ono na Bazaru na terasi gore mi je jedan cetvrtak zvucalo dobro ali nakon citanja ovih postova ovde, kako je masa jako fensi. Odmah mogu da zakljucim da tu od za'ebancije nema nista jer se tamo pozira. Ako neko i igra onda su to tetke koje vrte dupetima.
ma kakvi, do jaja provod....uostalom svi smo mi pomalo fensi

Citat:
Trenutno u Novom Sadu je trend da se pozira. Obuces se lepo, izadjes gde svi idu, zauzmes pozu, smekas ko prolazi (ko na korzou). To rade i svi ostali oko tebe.
I zato si ti faca jer se razlikujesh

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
više vam neću doći tamo
mojne da te sanjam

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku

I nema gde da se kupi sladoled u ponoć
ko kaze da se sladoled posle ponoci kupuje

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
I pošto ja nisam u kreaciji, a nisam ni tarzan, gledaju me često kao govno...

Citat:
Sad kad prodjem pored gimnazije, ne vidim ni jednog rokera, pankera, skinera, darkera..sve fensice na skuterima Niko nije opušten.
gimnaziju da mi ostavish

Citat:
Nije to ništa loše, biti fensi
i ja kazem

Citat:
Ipak noćni život čine ljudi, a ne sami klubovi i kafane.
Ma zajebi ljude, sto se mene tice mogu goli da se poskidaju, ja cu se opet dobro provesti

P.S. Sad me lepo postavite za moderatora ove teme

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 23:41
Godine: 25
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 14:55

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
Djardinooooooo
Poseticu pa cem' vidim. Mozda me iznenadi.

Citat:
ma kakvi, do jaja provod....uostalom svi smo mi pomalo fensi
Pa jeste, danas su svi fensi. Samo sto ja ne zameram to dal je neko fensi nego da li je opusten.

@PropelerZviz

Inace i ti punk-eri i metalci su mi isti ko i ovi sto idu u krajnju fensi varijantu. Samo dok privirite u Dvoriste i kada ugledate devojcice u crnom sa crnim ustima meni je i previse provoda za to vece. A opet sad druge strane ove plavusice u roza na narodnjacima su jos gore. E to je meni isto. I narodnjaci i metalci su mi grozne krajnosti, samo druga muzika.

goldie

staro
  (#13 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 11:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 15:11

-Ima i metalaca, "baza" im je ispred dragstora u ulici koja spaja J.Subotica i Jevrejsku, a preko puta je 202-ka , svracam i tamo.

staro
  (#14 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 02.08.2007, 23:46

Citat:
valter kaže: Pogledaj poruku
-Ima i metalaca, "baza" im je ispred dragstora u ulici koja spaja J.Subotica i Jevrejsku, a preko puta je 202-ka , svracam i tamo.
jel ima tamo neke vutrice,sine
ako ima eto i mene

da ne smaram ja malo na ovoj temi

Ubica mekog srca.

staro
  (#15 (permalink))
Volfgang
Novi član
Volfgang je na dobrom putu

Član od: 11.09.2007.
Poslednji login: 26.09.2007 17:22
Godine: 20
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 11.09.2007, 23:09

Hm. Mozda veceras i nije lose u Laze Teleckog, ali ipak bolje kuci s kompom i cool knjigom

staro
  (#16 (permalink))
alokin74
SunčanDan
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 17:38
Godine: 34
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 16.09.2007, 20:54

sta je to "fensi"?

ko su te "fensi" face u gradu?

ova deca danas ne znaju sta je dobro. ne znaju sta je provod. ako ne sednu u tatin auto i ne parkiraju ga na ulaz u lokal nisu nista uradili. devojcicama je samo vazno da se sto vise skinu, kao da su na izboru za zvezdu granda. da pokazu svoje salce koje kipi preko plitkih i uskih farmerica sivenih u pazaru, a kupljenih u "original" butiku.

idemo tamo gde su svi. tamo gde se okupljaju narko dileri. tamo cemo nestio i da smrknemo, a ako smo dobre i da se dzabe bocnemo. u venu, naravno. ono drugo bockanje ide samo po sebi.

ma, nije nam potreban nikakav kafic za dobar provod. odemo u market, kupimo dvolitru (kako su se englezi odusevili kada su za vreme exit-a skontali da se pivo pakuje u xxl pakovanjima) i kod miletica da nas svi vide koliko smo pijani, pa jos obuceni u crno, sa crnim karminom i lakom. a kada povracamo, skoknemo do nove kreacije od fontane u porti i napunimo je pokvarenim big mekom preradjenim u nasim napacenim zeludcima i odmah iskoristimo priliku pa se umijemo u toj istoj fontani.

da i motorici su vazni. nikako bez njih. pa u centar. u pesacku zonu medju golubove. to sto ima i male dece, koja uce da hodaju s tim istim golubovima, nema veze. vazno je da motoric (skuter) "prdi" sto glasnije i da ide sto brze, sa , po mogucnoscu, 5 ili 6 suvozaca.

gde onda izaci a da se osecas normalno i da se opustis k'o covek?
u novom sadu vise nigde, na zalost.

... dobar dan tugo, evo vraćam ti se ja...

staro
  (#17 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 11:35
Godine: 29
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 17.09.2007, 23:06

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku

gde onda izaci a da se osecas normalno i da se opustis k'o covek?
u novom sadu vise nigde, na zalost.
Slazem se uglavnom sa svime sto si rekao, preplavljeni smo grandom i grandovskim glupostima, samo sto toga ima svugde, ne samo u Novom Sadu. Malo je mesta gde mozes izaci, gde se mozes osecati lepo, bez da te neko ne odmeri od glave do pete, sta imas obuceno, naravno koja kola vozis itd ....ali ...jos uvek postoje lokali gde se mozes opustiti, izdjuskati (naravno uz dobru muziku) i lepo se provesti... takvih lokala je malo, ali ih jos uvek ima

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#18 (permalink))
sofy
Novi član
sofy je na dobrom putu

Član od: 11.06.2006.
Poslednji login: 26.09.2008 22:50
Godine: 28
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 26.09.2007, 20:46

Morala sam da krenem da pishem odgovor na ovu temu...Nazalost,ne zivim u NS vec godinama,ali i dalje se, naravno, izjashnjavam da sam Novosadjanka...i iskreno,odlepim kada dodjem u nash lepi NS i vidim da bukvalno nema mesta za izlazak...Da se razumemo,ne trazim ja puno...neko opushteno mesto...Letos takvo mesto nisam nashla...Ajd da se nadam da cu sledece godine....
Srecom ima EXIT u to doba kad sam ja u NS...
A nekada je bila drugacija amosfera u gradu...Ajde probajte da se setite na koja mesta ste izlazili pre bombardovanja na primer...Ko se seca Rene-a kad se otvorio...

Sofija...

staro
  (#19 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 09:46
Godine: 41
Odgovor: Noćni život u Novom Sadu - 27.09.2007, 11:42

Gdje izlaze matorci? Nekada, u moje vrijeme bio je aktuelan Fox trot zv. Posljednja šansa (Futoška ulica). To je bilo nekad:
Tada nisam bio matorac, a sada, svakim danom sve više i više...

staro
  (#20 (permalink))
DE-DA
Početnik
DE-DA će uskoro postati poznat član

Član od: 01.07.2007.
Poslednji login: 04.10.2008 17:28