|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Štrand |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 11:07
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Štrand -
03.07.2008, 10:12
Samo da obavestim da večeras na Štrandu sa početkom u 21h nastupa grupa Big-bend RTS-a, a na programu je filmska muzika
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2008.
Poslednji login: 15.07.2008 14:44
Godine: 35
|
11.07.2008, 08:07
Strand je - extra, narocito za predvecernje sedenje, dal' na pesku il' u kakvoj basti, ne mari... Jer je opustancija. 'Ladovina se primice od vode i noci, pocinjes da dises, sve po sistemu - kao cemo, lako cemo
![]() Spomenut je Etno festival hrane i pica.... posecujem ga godinama!! Svake godine je lepo, sareno, veselo.. Jedino sto me ne vesli je sto je ovo treca godina kako je organizovan u vreme trajanja Petrovdanskog posta (po Julijanskom kalendaru)! Zasto je nebitno o tome voditi racuna....? |
|
|
|
|
|
naslednik Mi_Ladina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:33
Pol: Muško
Godine: 42
|
11.07.2008, 08:20
ima dosta toga şto bi moglo da se dovede u red ... nije kao pre ali ...
ni exit-a nije bilo pre pa sad ima i smrdi po celu noç ... ipak mi je drazi Ştrand sa mrtvim ribama odvratnim narodnjacima i zavrtanjem muzike oko ponoçi koji bi trebalo razrediti i utişati da bude prijatnije ... ![]() Sve je isto samo su taçkice postale rupice
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 11:07
Godine: 29
|
15.07.2008, 09:26
U nedelju rekordna poseta na Štrandu U toku prekjučerašnjeg dana na Štrandu je prodat rekordan broj pojedinačnih ulaznica ove sezone: 17.238, izjavio je za naš list PR "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić. Prema njegovim rečima, od početka sezone, 23. maja, pa do nedelje, 13. jula prodato je oko 240.000 pojedinačnih ulaznica i 2.500 sezonskih karata. Nožinić navodi da će se od 1. do 3. avgusta na Štrandu održati turnir u bič-voleju, i to najbolje organizovan dosad. Kako je istakao, teren će se sada nalaziti pored same plaže, nadomak desne strane Mosta slobode. Za taj događaj u planu je da se naspe još finog peska. Nakon ovog sportskog događaja, 9. i 10. avgusta, takođe na Štrandu, biće organizovan Memorijalni turnir u tenisu glavom "Vladimir Francišković". Radnici Zelenila juče su uklanjali ambroziju u okolini Spensa, univerzitetskog kampusa, s dela Ribarskog ostrva, iz Futoga i Veternika. – Dosad je mehaničkim i hemijskim putem uklonjena ambrozija s jedne trećine planiranog zemljišta. Do kraja sezone trebalo bi da uklonimo ambroziju sa 620 hektara gradskog i prigradskih područja. Od toga će 90 odsto ambrozije biti uklonjeno mehaničkim putem – košenjem, dok će deset odsto biti hemijski tretirano – pojasnio je Nožinić. G.L. Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 16.07.2008.
Poslednji login: 14.08.2008 14:02
Godine: 23
|
16.07.2008, 21:08
Strand je ok, ali mi preglasna muzika smeta,kao i vecini. Covek tamo uvece ide da se opusti, nesto popije i poprica sa prijateljima.Pre neko vece sam bio u jednom od kafica, gledao sam vaterpolo sa drustvom i posle utakmice su krenule zive svirke, svaki lokal ima svirace. LJudi se prosto takmice ko ce glasnije.Trebalo bi napraviti ogranicenje da jacina muzike ne sme da predje npr.40-50 db i naplacivati kazne za prekoracenje.
|
|
|
|
|
|
uvek ista
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:04
Godine: 46
|
16.07.2008, 22:06
Ja ipak mislim, da pojedinci preteruju u svom opisivanju stranda. Ali bice bolje i za mene a i za druge, da se ne "raspaljujem" vise nego sto vec jesam.
Ne zaboravite, drage kolege, da Novi Sad iz godine u godinu ima sve vise stanovnika i da su posete Strandu sve vece... Obzirom koliko ljudi dnevno poseti Strand, mislim da je i vise nego cist! Sto se tice preglasne muzike i opustanja, moj komentar bi bio da strand nije mesto za opustanje, bar ne u vecernjim satima, vec je to mesto za zabavu i druzenje mladje populacije, a za opustanja postoje druga mesta i u samom gradu, a i blizoj okolini. Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom rumena si kao mlado vino dobro jutro, Vojvodino! |
|
|
|
|
|
naslednik Mi_Ladina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:33
Godine: 42
|
28.07.2008, 17:22
Citat:
sreça pa ga imamo ![]() ![]() Sve je isto samo su taçkice postale rupice
|
|
|