|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sta je novosadski? |
|
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Sta je novosadski? -
28.04.2006, 14:51
Imam drugaricu Bosanku, ja volim da je zovem Moderna Bosanka Mona-Bona
.Stvarno mi je draga drugarica i ona se prilagodila zivotu u Novom Sadu, naravno da se nije odrekla Bosne i Mrkonjic grada a ni bosanskog izgovora i ja je cenim zbog toga. Ali je poprimila lepe stvari od Novosadjana. Npr voli da slusa tamburase. ![]() Ne volim one nekulturne, bezobrazne koji ne cene grad. Ne svidja mi se sto je Novi Sad postao grad narodnjaka a ranije to nije bio. ![]() |
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
|
28.04.2006, 22:54
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
|
29.04.2006, 07:41
Citat:
Citat:
...odoh ja od teme ali nemogu da ostanem po strani jer ste i vi potegli nesto sto me jako pogodilo... Nazalost poznajem masu ljudi koji su zbog ratnih okolnosti izabrali Novi Sad za novu zivotnu destinaciju. Vecina njih je prihvatila Novi Sad i oklinu (sa sve Vjeternikom ) kao svojui u skladu s' tim se i ponasa, i vecina njih nije sisla sa neke cuke kako vidim svi vi zamisljate Bosnu. Nisu oni bili ni bez vode ni bez struje u Bosni ai stepen kulture je bio na visokom nivou. E sad kava su vasa pojedinacna iskustva u to ne zalazim ali mi je van svake pameti zbog jednog konobara koji VAM je rekao TI dizati pobunu na sve novodoseljene. P.S. Mazo da sam i ja konobar i ja bih VAS oslovljavao sa TI. Koliko mi se cini istih smo godina a VI ste dosli u kafic da se zabavite i tim TI bi samo pokusao da VAM ucinim boravak ugodnijim. E sad ako ste VI sadista koji zeli da se cijeli svijet vrti oko njega je druga prica. |
||
|
|
|