VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Vojvodina > Novi Sad

Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Novosadjanke
staro
  (#1 (permalink))
playgirl_ns_89
Početnik
playgirl_ns_89 će uskoro postati poznat član

Član od: 18.12.2006.
Poslednji login: 01.05.2007 21:52
Pol: Žensko
Godine: 19
Novosadjanke - 06.02.2007, 22:28

Zashto su NS-djanke na glasu kao devojke uzdignutog nosa, uobrazene i mamine i tatine maze.
Zashto mushkarci govore da nas je tesho "osvojiti" i da niko nije dovoljno dobar za nas?
Al' opet s' druge strane nam lepe epitete koje ne bih da imenujem, ali u fazonu "revija plavusha", modenina ulica-"dolina sponzorusha"???
Shta vi mislite o tome?

Vecheras cu dodati malo kremena na shtikle
i ostati kul, potpuno kul
Sve ima svoje
i vatra i led
u kap se spoje i chemer i med
sve ima svoje
pochetak i kraj
tame postoje da bi prizvale sjaj

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Novosadjanke
staro
  (#2 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
Odgovor: Novosadjanke - 06.02.2007, 22:48

Mislim da su svesni da i medju Novosadjankama ima izuzetaka, i da pored toga sto laju uvek govore kako su novosadjanke najlepse devojke

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#3 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: danas 14:37
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Novosadjanke - 06.02.2007, 22:58

Sa tom roze bojom i Natasom Bekvalac u potpisu, moze samo covek da pomisli da si u fazonu "revija plavusha"! Ako ti je Natasa idol, onda sto se i pitas dali ima takvih novosadjanki. I to u najvecem broju tvog godista. Mojeg godista nema puno maza, naprotiv, grizu i ujedaju! Zato sto nemaju nikoga da im objasni da pored uzivanja u mladosti treba pogledaju npr. sta sve jos postoji od muzike, a da se ne pusta u diskoteci.
Roditelje bas briga, drustvo nema vremena, drugarice su jos gore, muskarci ce radije da vam se uvlace i da pokusa da vam zavuku ruke u gacice.

Dvojke uzdignutog nosa, uobrazene i mamine i tatine maze? Pa ima raznih devojaka. Ja bas i ne podnosim princeze! Bolje su onda "plavuse". Madjutim definitivno ima normalnih devojaka....

U Novom Sadu ima kenjkavih maza verovatno isto kao i u drugim mestima, mozda su samo specificno novosadski razmazene. Ipak je ovo grad gde su bake danasnjih devojcica bile pokondirene Feme.

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#4 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
Odgovor: Novosadjanke - 06.02.2007, 23:00

Sve ovo, gotovo identično, se priča i za Beograđanke, uključujući i dolinu sponzoruša.

A zašto? Pa zato što ukoliko vikendom prošetate kroz grad, naići ćete na najveći broj - upravo takvih! Plavuše ispeglanih kosica, uniformisane, koje sve liče jedne na druge i sve se prenemažu. I ne može mi niko reći da nije tako - imam ja svoja dva zdrava oka.

A da nije lepo generalizovati - nije!

staro
  (#5 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Godine: 29
Odgovor: Novosadjanke - 07.02.2007, 00:41

Ja obožavam Novosađanke, jel' to dovoljno.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#6 (permalink))
playgirl_ns_89
Početnik

Odgovor: Novosadjanke - 07.02.2007, 20:00

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
Sa tom roze bojom i Natasom Bekvalac u potpisu, moze samo covek da pomisli da si u fazonu "revija plavusha"! Ako ti je Natasa idol, onda sto se i pitas dali ima takvih novosadjanki. I to u najvecem broju tvog godista. Mojeg godista nema puno maza, naprotiv, grizu i ujedaju! Zato sto nemaju nikoga da im objasni da pored uzivanja u mladosti treba pogledaju npr. sta sve jos postoji od muzike, a da se ne pusta u diskoteci.
Roditelje bas briga, drustvo nema vremena, drugarice su jos gore, muskarci ce radije da vam se uvlace i da pokusa da vam zavuku ruke u gacice.

Dvojke uzdignutog nosa, uobrazene i mamine i tatine maze? Pa ima raznih devojaka. Ja bas i ne podnosim princeze! Bolje su onda "plavuse". Madjutim definitivno ima normalnih devojaka....

U Novom Sadu ima kenjkavih maza verovatno isto kao i u drugim mestima, mozda su samo specificno novosadski razmazene. Ipak je ovo grad gde su bake danasnjih devojcica bile pokondirene Feme.
Gledaj ovako....................uopshte ti nisam trazila misljenje o mom potpisu i o pesmama Natashe Bekvalac ili njoj samoj (shto se by the way sluchajno desilo da su rechi iz neke njene pesme povezane sa situacijom u mom zivotu), onda....niko ti nije rekao da komentarishesh ko je moj idol a ko nije jer nas tvoje misljenje o tome apsolutno ne zanima, boja kojom cu pisati APSOLUTNO i iskljuchivo zavisi od mog rasplozenja!
A ako ne mozesh da shvatish jednu stvar koju bi trebalo da prokomentarisjesh a to su "novosadjanke" (veoma jednostavno) onda ti ne preporuchujem da otvarash ovu temu a josh manje da neshto iskucash!
Eto, nadam se da sam bila jasna (iako sam 89 godishte i ti mislish da sam neka mala glupacha, malo si se zeznuo/la............mene poshtuj kao i ja tebe, a i ostale ljude na 4rumu!)
Hvala

Sve ima svoje
i vatra i led
sve ima svoje
pochetak i kraj

staro
  (#7 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:49
Godine: 26
Odgovor: Novosadjanke - 07.02.2007, 20:07

O novosadjankama sve najlepse.Sva moja iskustva su pozitivna.A u svakom zitu ima kukolja...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#8 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 13:40
Godine: 37
Odgovor: Novosadjanke - 07.02.2007, 22:41

...ne treba generalizovati...slažem se sa osobom iznad...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#9 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Novosadjanke - 08.02.2007, 00:51

Citat:
playgirl_ns_89 kaže: Pogledaj poruku
Gledaj ovako....................uopshte ti nisam trazila misljenje o mom potpisu i o pesmama Natashe Bekvalac ili njoj samoj (shto se by the way sluchajno desilo da su rechi iz neke njene pesme povezane sa situacijom u mom zivotu), onda....niko ti nije rekao da komentarishesh ko je moj idol a ko nije jer nas tvoje misljenje o tome apsolutno ne zanima, boja kojom cu pisati APSOLUTNO i iskljuchivo zavisi od mog rasplozenja!
A ako ne mozesh da shvatish jednu stvar koju bi trebalo da prokomentarisjesh a to su "novosadjanke" (veoma jednostavno) onda ti ne preporuchujem da otvarash ovu temu a josh manje da neshto iskucash!
Eto, nadam se da sam bila jasna (iako sam 89 godishte i ti mislish da sam neka mala glupacha, malo si se zeznuo/la............mene poshtuj kao i ja tebe, a i ostale ljude na 4rumu!)
Hvala
Hmm...
prokomentarisao je tebe, sudeci po tome da si ti Novosadjanka nije omashio temu...

I bez obzira sto to zustro pobijash ti si pravi primerak tipichne Novosadjankice...
to trazenje smisla u recima pesme koja se vrti u lokalu...povezivanje sa nekim svojim iskustvima...
potreba da se svadjash neargumentovano... vec cisto zato sto se osecash povredjenom...iako je u takvim situacijama najbolje iskulirati...
I da ovo sto mu porucujesh... ... mislim da choveku nije ni palo na pamet da otvara temu... ti si je otvorila...

Sto se teme tiche ne volim Novosadjanke tj ono sto se podrazumeva pod istima... Gojaznost,plava kosa,drecave boje,stil a la grand...
Mada ima i lepih,finih,kulturnih curica ...samo sto su,nazalost, ove prve u vecini...

Ubica mekog srca.

staro
  (#10 (permalink))
playgirl_ns_89
Početnik

Odgovor: Novosadjanke - 08.02.2007, 05:55

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
Hmm...
prokomentarisao je tebe, sudeci po tome da si ti Novosadjanka nije omashio temu...

I bez obzira sto to zustro pobijash ti si pravi primerak tipichne Novosadjankice...
to trazenje smisla u recima pesme koja se vrti u lokalu...povezivanje sa nekim svojim iskustvima...
potreba da se svadjash neargumentovano... vec cisto zato sto se osecash povredjenom...iako je u takvim situacijama najbolje iskulirati...
I da ovo sto mu porucujesh... ... mislim da choveku nije ni palo na pamet da otvara temu... ti si je otvorila...

Sto se teme tiche ne volim Novosadjanke tj ono sto se podrazumeva pod istima... Gojaznost,plava kosa,drecave boje,stil a la grand...
Mada ima i lepih,finih,kulturnih curica ...samo sto su,nazalost, ove prve u vecini...
Ti prochitaj shto sam njemu napisala i shavti kao da sam tebi napisal jer ocihgledno je nekim ljudima potrebno napisati vishe od jednog puta.................
A to shto sam rekla da OTVARA TEMU milsila sam ulazi u temu............... E ja sam zavrshila sa ovima kojima smeta moj potpis!

Tema- Ja sve neshto kontam..............za dobrim konjem se prashina dize............zashto bi oni prichali o nama da nismo "neshto"?

Sve ima svoje
i vatra i led
sve ima svoje
pochetak i kraj

Odgovor