|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Novi Sad Vesti, dešavanja, kultura, noćni život, ukratko Novi Sad na dlanu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Novosadski (vojvođanski) bendovi |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 30.06.2006.
Poslednji login: 01.02.2008 03:11
Pol: Muško
Godine: 36
|
Iskren da budem - ovaj sajt mi je poslednja nada da cu uspeti da nadjem mp3 fajlove novosadskih pa i ostalih vojvodjanskih benodova(Amajlija,Balkan...).Svi pokusaji su za sada bili bezuspesni. Ima li pomoci? Ukoliko neko ima bilo kakve informacije o linkovima neka mi ostavi poruku ili posalje na e-mail loncharch@yahoo.com
|
|
|
|
Odgovor: Novosadski(vojvodjanski) bendovi |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Novosadski(vojvodjanski) bendovi -
18.10.2006, 08:17
Balkan imaš na ovom linku i to dva albuma. Klikneš i skineš oba. (Samo tako i može, ne pesma po pesma) Ja mislim da i možeš samo dva dnevno. Amajliju nisam našla, potražiću još, ali možda na ovom sajtu postoje neke druge vojvođanske grupe koje tražiš a nisi pomenuo.
Inače, tema je odlična, i na njoj možemo nastaviti da diskutujemo o vojvođanskim bendovima. Koji vam je omiljeni? ![]()
|
|
|
|
Odgovor: Novosadski (vojvođanski) bendovi |
|
Odgovor: Novosadski (vojvođanski) bendovi |
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Novosadski (vojvođanski) bendovi |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Novosadski mostovi | Necromancer | Novi Sad | 23 | 30.05.2008 20:44 |
| Najlepši vojvođanski grad | Kunic | Vojvođanski bircuz | 109 | 27.05.2008 02:00 |