VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija

Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Wireless Network
staro
  (#1 (permalink))
Damaskinos
Novi član
Damaskinos je na dobrom putu

Član od: 17.03.2008.
Poslednji login: 09.05.2008 22:04
Pol: Muško
Wireless Network - 04.05.2008, 23:07

dali koristite i kako se rade

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Wireless Network
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:35
Pol: Žensko
Odgovor: Wireless Network - 05.05.2008, 04:05

koristim

dugo sam "posudjivala" od komshije, pa mi veza stalno pucala.. sad vishe ne posudjujem, a opet mi puca ne znam u chemu je problem
inache, "bezhichni internet" -- mnogo dobra stvar

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 16:29
Odgovor: Wireless Network - 05.05.2008, 04:23

I meni je veza pucala dok sam pozajmljivala od komsije. Sad vise ne pozajmljujem i ne puca mi vise. I jeste, mnogo dobra stvar.
A ti bi veco i nakovanj pokvarila Moj chovek

дo TokиJa

staro
  (#4 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:10
Godine: 20
Odgovor: Wireless Network - 05.05.2008, 19:35

vec nekih godinu dana sam na wireless.. i sasvim sam zadovoljan
ne bih ga menj'o uopste..
iako puca ponekad i nije najstabilnija veza, za koga je, dobro je..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#5 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 17:50
Godine: 31
Odgovor: Wireless Network - 05.05.2008, 21:31

Koristim wireless ravno godinu dana i nisam naročito zadovoljna, prevashodno zbog ljudi koji tamo rade..Jako su neodgovorni, ali sa druge strane i fleksibilni kada je plaćanje u pitanju..
Sve ima svoju cenu..

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Godine: 33
Odgovor: Wireless Network - 05.05.2008, 22:35

Moj wireless je wireless samo zato što mažnjavamo signal sa kabla Društvance u mrežici se izbezobrazilo i ne poštuje više dogovore, a ono što je trebalo u početku da bude odličan internet (sega mega) za mnogo malo para (700 dindži) sada se pretvorilo u još toliko dindži na računu mog mobilnog operatera zbog toga što Malog Od Signala obaveštavam šta sve trenutno ne radi. I dopizdelo mi više pa ću ja da menjam to soon. Very soon. Dobar taj wireless, odličan... samo dosadan. Dešava se da od 24 h po više od 12 ne mogu da pristupim mailu i tako ti fazoni koji uopšte nisu zanimljivi ako ti internet ne služi samo za zajebavanciju. Mada, i tada. Uzeću adsl, a od skoro je krenuo i Telenorov wireless internet pa ću i toJ da vidim kako radi napolju

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 12:23
Godine: 42
Odgovor: Wireless Network - 05.05.2008, 22:38

prezadovoljna sam
nije mi se desilo da izgubim signal
pustaju me i preko roka za placanje
necu da ih menjam

divlja u srcu

staro
  (#8 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: 04.07.2008 07:40
Godine: 26
Odgovor: Wireless Network - 06.05.2008, 11:56

Već tri godine na wirelessu i prezadovoljna,doduše s vremena na vreme pucam ali ovde u okolini nema nekog izbora pa mi je i ovo super.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#9 (permalink))
gerbes
Iskusni forumdžija
gerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan član

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 13:10
Godine: 37
Odgovor: Wireless Network - 08.05.2008, 23:28

Ja mislio ovde se priča o vaj-faj umrežavanju...

Elem -> moja ideja je bila da se sa ćaletom umrežim bežično, pa da on ide na net preko mene. Kupim ja dve wireless kartice i dve antene sa po 15m kabla. Razdaljina između dva mesta je 87m, a između ima 10 kuća. Šišnem odokativno obe antene da se vide kroz cirka 7 krovova ---- i -i -i -i NIŠTA! Ni da pipne. Tek posle sam video da je kabl od antena 75 oma -> običan TV kabl, tako da nije ni bilo čudno što se nisu videle. U međuvremenu moj otac je dobio ADSL, pa sad i nema potrebe pokušavati, a, brate, ima i po dvorištu da se rinta svašta. Naravno nisam još odustao od ovoga da se umrežim, ali sam blago rečeno stručnjak za wireless koliko i Marica za nešto krivo, a kad mi bude poras'o pamet ja ću napisati nešto interesantno. Cilj mi je da dokažem da na 100m ne treba access point, a ni neka Bog zna kakva vidljivost...u prevodu hoću da nešto uradim a da mi ne uđe...

A ako ima nekih mahera za ovo -> mogli bi da napišu koju...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#10 (permalink))
Damaskinos
Novi član
Damaskinos je na dobrom putu

Član od: 17.03.2008.
Poslednji login: 09.05.2008 22:04
Odgovor: Wireless Network - 09.05.2008, 22:01

Znaci tako ima i nema problema ja doduse imam ful opremu osim access point-a platio ga 3860 din pa se ispostavilo da je osetljiv na promene u naponu i onda dolazi do prekida inace 512mb a kad skidam ide i do 120 kb/sec cim struja pocne da zeza padne na neverovatnu modemsku brzinu od 0.8 do 5.6kb/sec zamenuo sa za malo skuplji access i sad leti provajder je ozbiljo shvatio posao ima odlicnu opremu a vuce od neobee-a,a za povezivanje dva racunara netebaju antene nego obican lan kabel i malo podesavanja u sistemu a tako moze da se poveze i wi-fi i adsl i kablovski i svaki vid mreze a moze i bez mreze dva i vise racunara da se umrezi

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen