|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
iPod nano 4GB |
|
Odgovor: iPod nano 4GB |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: iPod nano 4GB -
26.03.2008, 02:47
Citat:
A to sto ti svijetli "do not disconnect". jel to smao kad je prikljucen na komp ili kad ga skines? Moras da radis safely remove kad ga diskonektujes, inace znaju da se zaglupe zesce. |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2008.
Poslednji login: 26.03.2008 22:23
|
Citat:
![]() P.S. Da li je moguce i kako "izlecenje" tog zaglupljivanja ? |
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
|
26.03.2008, 17:06
Meni se bas to desilo pre nedelju dana kad sam ga na zivo izvadio, jer mi windows nije hteo da odradi safely remove, a nisam bio ni u jednom programu koji ga koristi. Resenje je sledece:
1. Update-uj iTunes ako nije poslednja verzija 2. Restartuj komp 3. Prikaci iPod na USB 4. Ako se iTunes ne pali sam od sebe, pokreni ga 5. Idi na ime svog iPod-a u levom delu ![]() Pojavice ti se ovaj prozor, idi na update, i skini novu verziju firmware-a (software iPod-a) Ovo ce ti obrisati svu muziku sa ipoda i resetovati podesavanja, zato pazljivo. Posle toga ce raditi. Ovo se desava ukoliko ne ides na safelyremove. Inace, predlazem ti da posle svega ovoga uklonis iTunes sa svog kompa, jer on vervao ili ne napravi najvise problema sa iPod-om. Instaliraj winamp 5.5, i imaces svu kontrolu na iPod-om, cak ce moci i muziku sa njega da prebacis na komp. Ako nesto ne bude jasno, slobodno pitaj ... 電子男の子
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2008.
Poslednji login: 26.03.2008 22:23
|
Citat:
1. Da budem cool i razuman i da odem da pokusam da ga vratim, ili zamijenim za nesto slicno (u sta sumnjam da ce uspjeti, ali mogu da pokusam, iako to ne pali kod ovdasnjih neljubaznih prodavaca i vlasnika shopova sa tom vrstom robe), ili, 2. Da ga razbijem kao beba zvecku, iako sam za njega dao paprenu lovu, i imao puno odricanja i stednje povodom njega, i da se vratim svojoj kineskoj mp3 krntiji od 1GB. Jako me interesuje tvoj odgovor i moguci savjet. Sacekacu dok ne cujem jos tvoje misljenje, pa cu da vidim sta su dalje. Pozdrav. I jos jednom hvala. ![]() |
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
27.03.2008, 00:02
Jesi pokusao na drugom racunaru?
Nemoj ga razbijati, ako nista ne uspeva odes kod prodavca i lepo mu kazes da ne radi i nek ti ga on namesti. |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
|
27.03.2008, 00:50
Probaj da drzis srednje dugme i dole par sekundi, to je restart. Posto bi trebalo da se iPod pri iskljucivanju sa kompa prebaci u svoj interface, umesto do not disconect. Dok je prikacen, treba da pise to. Opet mozes probati da ga ostavis nekoliko sati da se baterija istrosi, i da izadje iz tog moda, i da ga ponovo upalis, tad bi trebalo da sve fercera. Inace postoji i "file mode" ili tako nesto. Kad budem video kako se tacno u to ulazi, javljam.
電子男の子
|
|
|
|