VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija

Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: iPod nano 4GB
staro
  (#11 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Pol: Žensko
Odgovor: iPod nano 4GB - 27.03.2008, 01:06

Citat:
George Martin kaže: Pogledaj poruku
Pozdrav. Prije par dana sam pazario spravicu iz naslova teme koja mi se ucinila krajem mojih muka sa mp3 playerima. Medjutim, i poslije citave noci punjenja na upaljenom kompu nece da radi, to jest blokira cim ga skinem s punjaca. Da li je dovoljno ovoliko i koliko je dovoljno da se puni da bi radio i kako uopste funkcionise ? Sta treba raditi ? Ukoliko neko ima pozitivnija iskustva, bio bih zahvalan ako bih ih ovdje podijelio i pomogao/la. Unaprijed hvala.
Meni se desavalo isto tako da se i-pod puni 2 dana i da na displeju svo vrijeme pise "Do not disconnect". Poruka na displeju je nestla onda kada sam ponovo startovala i-tunes. Nakon "safe remove device" baterija ni posle 2 dana nije bila puna. Primijetila sam da je problem bio u losem napajanju USB-a, jer cim sam ga prikljucila na autopunjac baterija je nakon pola sata bila puna. Nijesam razumjela kako ti blokira. Je li ne mozes da ga ukljucis ili ne cujes muziku ili je baterija u pitanju?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > iPod nano 4GB
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Svetleci ekran iPod ekrana spasao izgubljenog skupjaca pecurki eboye Spomenar 0 21.11.2006 00:23
Apple postaje meta kriminalaca goldie Spomenar 1 02.11.2006 07:31