|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: ARHITEKTURA ili LEPE KUĆE |
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2007.
Poslednji login: 15.12.2007 00:51
Pol: Žensko
|
Odgovor: ARHITEKTURA ili LEPE KUĆE -
13.12.2007, 11:23
Zdravo narode.
Tek danas sam otkrila da na ovom forumu ima onih koji vole arhitekturu. Konačno nešto i za mene. Pokazane kuće su lepe, ali je stil ipak brdsko-istočnjački. Živim u Vojvodini, pa me zanima da li ste nailazili na projekte za ravnicu, nešto prostrano, prizemno, ali takođe sa elementima tradicije. Nema lepših kuća od paorskih, onako sa gongom, prednjom sobom, zadnjom sobom i kujnicom, gde te od dvorišta deli tek jedan basamak. Pozdrav. |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Pol: Muško
|
13.12.2007, 12:20
Citat:
Nisam pronasao nista bolje od ovoga...dok sve pregledas pronaci ces vec nesto sto lici na to sto ti hoces... http://www.houseplans.com/ Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2007.
Poslednji login: 15.12.2007 00:51
|
14.12.2007, 12:45
Citat:
Ali, kada sam postavila pitanje mislila sam na neki projekat gde je neko ciljano projektovao baš vojvođansku kuću. Viđala sam nešto kod Mađara, oni imaju i nekoliko divnih časopisa koje redovno kupim kad se nađem tamo. |
|
|
|
|
Odgovor: Arhitektura ili lepe kuće |
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
Odgovor: Arhitektura ili lepe kuće -
14.12.2007, 12:53
Pa arhitektura nisu samo lepe kuce tako da je naslov malo skakljiv
![]() Ovaj treci primer je u nekom osmanlijskom stilu prilagodjenom nasem podneblju,jako podseca na tradicionalnu bosansku kucu ![]() I jako mi se dopada fasada vikendice u kamenu(drugi primer) steta sto nema i osnova etaza ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Pol: Muško
|
14.12.2007, 13:12
Citat:
p.s. pa ceo Balkan bese pod Turcima malo duze da bi sad pobegli od istine...ako neko meni moze da da nacrt salasa ili da se ugledam na salas 137..Majkin salas na Palicu ne mogu upotrebiti za plan kuce u kojoj bi ziveo.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
14.12.2007, 17:30
Ovo nagrada?!?!?!?!
![]() PA sobe ne spratu nisu kvalitetno osvetljene izuzev one u gorenjem desno uglua i ona je djelmicno,svaka povrsina zida koja se mogla iskoristit za prozor je prekrivena ormarom dok je unutra ostalo dosta neiskoristenog prostora...Ne znam sta su ostali uradili ako je ovaj projakt dobio nagradu,nije los istina ali sprat je morao da se popravi,posebno decije sobe,roditeljska i ne mora,moze i onako... William Wordsworth |
|
|
|