|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Naučnici planiraju da stvore čoveka kravu |
|
Odgovor: Naučnici planiraju da stvore čoveka kravu |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Naučnici planiraju da stvore čoveka kravu -
08.11.2006, 20:06
Pa verovatno ima nachina da se i ovo zloupotrebi ali u ipak nekoj sofisticiranijoj formi nego shto je pravljenje choveka krave kao nove forme vojnika ili slichno kakvu predstavu obichno imamo o zloupotrebama u vojne svrhe..
Mislim da je ovo chak i za najvece protivnike uzimanja matichnih chelija iz chisto ljudskog embriona ipak humanije reshenje.. Shto se tiche odnosa nauke i prirode.. Pa trazenje leka za najtezze bolesti ne bih prepustio prirodnom toku... Iako shvatam shta znachi davati prednost prirodi nad naukom u nekom globalnom smislu.. (U ostalom, zar hibridi choveka i krave/ vola ne postoje vec odavno? Samo su 2001, izbornom voljom gradjana (itd) pali sa vlasti) Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
|
08.11.2006, 21:49
imamo mi vec dovoljno krava i volova u ljdskom obliku na ovoj planeti... daljnje kloniranje je krajnje nepotrebno
![]() salim se naravno... sto rece nata ako ce biti korisno za covjecanstvo onda ok, ali.... ipak sam previse skeptican za sve to ![]() |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
|
09.11.2006, 01:40
koliko sam ja shvatio, oni hoce samo da iskoriste "kravlju" jajnu celiju, tj. njenu membranu, a u ostatak da ubace ljudski DNK, tj plazmu i fibrile ...
Tako da samo taj deo opneje kravlji, i kontam da ce se izgubiti u daljem mnozenju celija. I verovatno da su oni sve to lepo dokumentovali, samo novinari kao i obicno sve preuvelicavaju i stvaraju paniku kod ljudi. Neznam ali to je moja pretpostavka. A i citao sam sad na BBC i CNN vestima i ne spominju nikakve kentaure i slicne mitske likove ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.08.2006.
Poslednji login: 21.12.2006 18:10
|
21.12.2006, 18:04
Odavno je u ljudska bica unesen DNA krave -- a i majmuna, svinje i cega sve ne? -- tzv. "vakcinama" (od latinskog "vacca"= krava) tj. unistivacima ljudske vrste
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Naučnici planiraju da stvore čoveka kravu |